------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet nedense konuya bir girdim tam bir karşmaşa oldu :D neyse siz devam edin elimden geldiğince yardımcı olurum.:oke:

Kurallara uyalım uymayanları rapor et butonu kullanalım :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

berkde

Üye
Abi baska biri dedi . Batarya olayi icin demistimdeAbi batarya olayiyla ilgili ne dusunuyosun degisirler mi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KD1907

KD1907

Üye
Abi baska biri dedi . Batarya olayi icin demistimdeAbi batarya olayiyla ilgili ne dusunuyosun degisirler mi
Evet ben demiştim.. Değiştirirler ama bi de nextmana da sor ben onun kadar bilmiyorum bu konuları.. Ama batarya konusunda eminim gibi bişey..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değişen yerler var buda bir garip politika,sonrasında herkes oraya hucum edince batarya yok demeye başladılar :).Nerde ikamet ediyorsun ona göre ana servise başvurursun .

berkde

Üye
Değişen yerler var buda bir garip politika,sonrasında herkes oraya hucum edince batarya yok demeye başladılar :).Nerde ikamet ediyorsun ona göre ana servise başvurursun .
Abi garantiye gerek yok ben yanlis anlamadim dimi :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bence garanti zaman kaybı. bi samsung mağazasına gitsen verirler belki beleşe çünkü servise gidince telefon 2 hafta bekliyorsun buda vakit kaybı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi garantiye gerek yok ben yanlis anlamadim dimi :D
İşlemsiz direk öyle verildiğini duymadım bataryada sorun varsa değişim için başvurman lazım umarım doğru anlamışımdır :)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

berkde

Üye
Anladim abi herkese yardimlari icin tesekur ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
dostlar telefona MK9 son çıkan hindistan sürümünü yükledim samsung wallet diye bir zımbırtı geldi biraz kullanıcam telefonu bakayım bu sürümde pil daha kararlı diyorlardı test aşamasındayım size de haber veririm kolay gelsinmk9 filan kesmiyor beni benim bataryada sorun var haftasonu gidip değiştireceğim

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak şu s4 te gps ile mi ne hani kimin nerde olduğu görülüyordu ya hani

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey dicem.. Ben telefona blackmart alpha dan bi oyun yükledim.. Sonra indirdi açtım lisans kontrol ediliyor dedi ve sonra oyun kapandı.. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:

berkde

Üye
İşlemsiz direk öyle verildiğini duymadım bataryada sorun varsa değişim için başvurman lazım umarım doğru anlamışımdır :)
Abi bu gun batarya icin samsung un kendi magazasina gittim garantiye vermen lazim dedi. Bide abi telefon surekli reset atiyo durduk yere sarja takilmadanda duzelmiyo cok can sıkıcı bi hal aldi ne yapmami onerirsin .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayir zaten cihazın garanti dışı. :) bahsettigim islemi videolu olarak anlatımını yaptım. Odin ile 4.3 tr romu yukle cihazi tamamen sıfırla ve hicbir ekstra program kurma cihazı test et :oke:

• Beğen

berkde

Üye
Hayir zaten cihazın garanti dışı. :) bahsettigim islemi videolu olarak anlatımını yaptım. Odin ile 4.3 tr romu yukle cihazi tamamen sıfırla ve hicbir ekstra program kurma cihazı test et :oke:
Abi videonun linkini veya adini verir misin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabi buyur :) yeni surumde sadece dosya eklediğin yer pda degilde ap bolumu okadar

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Abi benim cihazda hâlâ edge çektiğinde flipcover varmış gibi değişik kilit ekrani geliyor 4.2.2 de flasladim hâlâ ayni

Üst Alt