Evet ben demiştim.. Değiştirirler ama bi de nextmana da sor ben onun kadar bilmiyorum bu konuları.. Ama batarya konusunda eminim gibi bişey..Abi baska biri dedi . Batarya olayi icin demistimdeAbi batarya olayiyla ilgili ne dusunuyosun degisirler mi
Değişen yerler var buda bir garip politika,sonrasında herkes oraya hucum edince batarya yok demeye başladılarAbi baska biri dedi . Batarya olayi icin demistimdeAbi batarya olayiyla ilgili ne dusunuyosun degisirler mi
.Nerde ikamet ediyorsun ona göre ana servise başvurursun .Abi garantiye gerek yok ben yanlis anlamadim dimiDeğişen yerler var buda bir garip politika,sonrasında herkes oraya hucum edince batarya yok demeye başladılar.Nerde ikamet ediyorsun ona göre ana servise başvurursun .

İşlemsiz direk öyle verildiğini duymadım bataryada sorun varsa değişim için başvurman lazım umarım doğru anlamışımdırAbi garantiye gerek yok ben yanlis anlamadim dimi![]()

Markette banjo diye bi uygulama var senin yazdığına benzer bir uygulamaArkadaşlar bi sorum olacak şu s4 te gps ile mi ne hani kimin nerde olduğu görülüyordu ya hani
bende knox kernel 0x0 yaziyor
Download modda bu sekilde degilse cihaziniz garanti dışıdır.
Abi bu gun batarya icin samsung un kendi magazasina gittim garantiye vermen lazim dedi. Bide abi telefon surekli reset atiyo durduk yere sarja takilmadanda duzelmiyo cok can sıkıcı bi hal aldi ne yapmami onerirsin .İşlemsiz direk öyle verildiğini duymadım bataryada sorun varsa değişim için başvurman lazım umarım doğru anlamışımdır![]()
evet siz knox kurulumu yapmışsınız.bende knox kernel 0x0 yaziyor
Temiz Tr 4.3 odin ile kurulum yapmani öneririm.Abi bu gun batarya icin samsung un kendi magazasina gittim garantiye vermen lazim dedi. Bide abi telefon surekli reset atiyo durduk yere sarja takilmadanda duzelmiyo cok can sıkıcı bi hal aldi ne yapmami onerirsin .
Abi dun brick falan demistin ama bi sey olmaz dimievet siz knox kurulumu yapmışsınız.
Temiz Tr 4.3 odin ile kurulum yapmani öneririm.
Abi videonun linkini veya adini verir misinHayir zaten cihazın garanti dışı.bahsettigim islemi videolu olarak anlatımını yaptım. Odin ile 4.3 tr romu yukle cihazi tamamen sıfırla ve hicbir ekstra program kurma cihazı test et
![]()