Değerli arkadaşım böyle söylemen çok kolay.Kaç kod çözümleme yapıldığı hakkında fikrin varmı ?hemen çözülse iyi olur bence telefon çıkalı 6-7 ay oldu xda daki geliştiriciler boş oturmasa çok kolay iş aslında
Tr 4.3 olduktan sonra benim konudan mı root yaptın yoksa başka bir şekildemi ? keşke yapmasaydın neyseAbi ben 4.2 de sadece root yapmistim. Sonra wifi sorunu yasadim samsung updateden orjinal 4.2 yi yukledim sonra yine root yaptim. Sonra rusyanin orjinal 4.3 unu yukledim root yaptim. En son otjinal turkiye 4.3 unu yukledim ve root yaptim .hic rom yuklemedim. Yaptigim seyler sadece bunlar . Rusya surumunden sonra sen bana suanlik bi sey yapma demistin ondan sonra rom falan yuklemedim yaptigim seyler bunlar
Senin sorun neyde arkadaşımYa benim sorumu da cevaplasanız lütfen?

Bi önceki sayfaya bakabilir misin kardeş şimdi yazmıyım bidahaTr 4.3 olduktan sonra benim konudan mı root yaptın yoksa başka bir şekildemi ? keşke yapmasaydın neyse
Senin sorun neyde arkadaşım![]()
Bu tür isteklerde bulunmayınız.Gördüğüm iyi olduBi önceki sayfaya bakabilir misin kardeş şimdi yazmıyım bidaha
Şu an yapcak bişey yok ama Tr 4.3 de beklemende fayda var zira modemlerde değişerek devam ediyor brick olmasın cihazBaska yerden yapmistim abi
Niye ki?Bu tür isteklerde bulunmayınız.Gördüğüm iyi oldu
Yasak kutluhan kardeşim.Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.Niye ki?
Hayır bi samsung bayisine git orda ücretsiz bayarya değişimi yapıyolar ordan bataryanı al sonra düzelir sorun..Anladim. Abi bide benim batarya hafiften sisti . Telefon kendi kendine surekli reset atiyo. Sarja takinca duzeliyo ne yapmami onerirsin 4.3u tekrar yukliyim mi
Tamam abi kusura bakmaYasak kutluhan kardeşim.Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.
Niye ki?
Bakar mısın diye rica ettim o da baktı? Bi sorun da yok sanırım neden tekrar açıyosun konuyu??dostum adam admin dolayısıyla bizden 2 3 kademe daha kıdemli dolayısıyla o önceki sayfaya gitme zahmetinde bulunmayacak sen tekrar yazacaksin sorununu
Hayır garanti gerekmiyo.. Ücretsiz batarya değişimi yapıyor samsung.. Bu sorunu yaşan birsürü insan var o yüzden..Ciddi misin abi garanti gerekmiyo mu ucretsiz yaparlar mi suan gercekten cidddi misinnn
Bakar mısın diye rica ettim o da baktı? Bi sorun da yok sanırım neden tekrar açıyosun konuyu??
Hayır nerdeki mesajımdan böyle bişey çıkardınCiddi misin abi garanti gerekmiyo mu ucretsiz yaparlar mi suan gercekten cidddi misinnn
.Başka sürüm yükleme dememdeki kastım yeni ülkelerde yeni modem dosyaları var yani garanti dışı deyip başka romlar deneme brick olur demek istiyorum ama sonsuza dek garanti sayaç işi çözülmeyecek diye bişey yok

O bişey demiyo sen bişey diyosun?yo nextman abi ile eşzamanlı olarak gönderdim mesajı sadece bilgi vermek istedim
Abi o benim mesajıma cevap olarak yazdı heralde..Hayır nerdeki mesajımdan böyle bişey çıkardın.Başka sürüm yükleme dememdeki kastım yeni ülkelerde yeni modem dosyaları var yani garanti dışı deyip başka romlar deneme brick olur demek istiyorum ama sonsuza dek garanti sayaç işi çözülmeyecek diye bişey yok
![]()
![]()