------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Samsung'un amiral gemisi akıllı telefon için mevcut en son firmware olduğu anlamına gelir, güncelleştirmeyi eşlik yapı numarası I9505XXUEMKE ve inşa tarihi 27 Kasım biridir.Güncelleştirme şu anda sadece Kies mevcut gibi görünüyor, ama önümüzdeki günlerde havadan cihazları yolunda yapmak gerekir. Her zaman olduğu gibi olsa, güncelleme kendi isteğiyle cihazınızı ulaşacak, telefonla »Yazılım güncellemeleri menüsünden Hakkında» Ayarlar manuel kontrol yapmak unutmayın.Çeviri için chrome a teşekkürler

4.3 hata düzeltme paketi i9500e geldi mi ?

eminde

eminde

Üye
Bize maalesef..

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
forumun yeni yılbaşı arayüzü güzel olmuş

eminde

eminde

Üye
Az önce telefonu yeniden başlat yaptım şu anda indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diye bi mesaj gözüküp kayboluyor ne acaba bilen varmı

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bize de gelse keşke hep 9505 hep 9505 üvey evlat muamelesi görüyoruz yaw :ah

• Beğen
eminde

eminde

Üye
  • Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
işe yarayan batarya tasarruf programı varmı telefonu şarjdan çekiyorum 1dk bakıyorum ya bakmıyorum ya dur bismillah yüzde2 gidiyor şeref yoksunu cihaz

tomy1925

tomy1925

Üye
Sayaç sifirlamazlar ama batarya konusu düzelir gibime geliyor
Evet bende hiç sanmıyorum 4.4 de sayaç sifirlancagini samsung bu konuda kullanıcıya keşke böyle bir kıyak yapsa da gönlümüzdeki sevgisini artırsa fena mı olurdu:P:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
of 4 dakikada %6 yedi kesin şişik benim batarya

eskbxl

eskbxl

Üye
Eskbxl , avea şu an sapıtmış durumda internet çalışmıyor gibi bişi oldu bi umut kapatıp açayım dedim hâlâ internet kağnı hızında
cihaz su an aciliyormu. acilmiyorsa sim karti cikarin oyle deneyin.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
acaba bataryası şişik olan bi arkadaş görüntüsünü yollayabilir mi ? anlayamıyorum şuan şişik mi değil mi diye bir karşılaştırma yapmam gerek

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
One Power Guard programına bir göz atın isterseniz;

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Evet, ancak yeni yükledim. Batarya kullanımıyla ilgili tam bir bilgi veremem, şimdilik :) Ancak çok övülmüş, kullanıcıların geri dönüşleri olumlu yönde.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Evet, ancak yeni yükledim. Batarya kullanımıyla ilgili tam bir bilgi veremem, şimdilik :) Ancak çok övülmüş, kullanıcıların geri dönüşleri olumlu yönde.

ok olumlu sonuç alırsanız bana da haber verin yüklerim

KD1907

KD1907

Üye
Telefondan hiçbi şikayetim yok.. Asabi Geliştirici ben senin yerinde olsam samsungun kendi mağazasından alırdım.. Şu anlık telefonun performansı üst düzey..

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt