------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hemen çözülse iyi olur bence telefon çıkalı 6-7 ay oldu xda daki geliştiriciler boş oturmasa çok kolay iş aslında

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hemen çözülse iyi olur bence telefon çıkalı 6-7 ay oldu xda daki geliştiriciler boş oturmasa çok kolay iş aslında
Değerli arkadaşım böyle söylemen çok kolay.Kaç kod çözümleme yapıldığı hakkında fikrin varmı ?

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve tomy1925

berkde

Üye
Abi ben 4.2 de sadece root yapmistim. Sonra wifi sorunu yasadim samsung updateden orjinal 4.2 yi yukledim sonra yine root yaptim. Sonra rusyanin orjinal 4.3 unu yukledim root yaptim. En son otjinal turkiye 4.3 unu yukledim ve root yaptim .hic rom yuklemedim. Yaptigim seyler sadece bunlar . Rusya surumunden sonra sen bana suanlik bi sey yapma demistin ondan sonra rom falan yuklemedim yaptigim seyler bunlar

KD1907

KD1907

Üye
Ya benim sorumu da cevaplasanız lütfen?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi ben 4.2 de sadece root yapmistim. Sonra wifi sorunu yasadim samsung updateden orjinal 4.2 yi yukledim sonra yine root yaptim. Sonra rusyanin orjinal 4.3 unu yukledim root yaptim. En son otjinal turkiye 4.3 unu yukledim ve root yaptim .hic rom yuklemedim. Yaptigim seyler sadece bunlar . Rusya surumunden sonra sen bana suanlik bi sey yapma demistin ondan sonra rom falan yuklemedim yaptigim seyler bunlar
Tr 4.3 olduktan sonra benim konudan mı root yaptın yoksa başka bir şekildemi ? keşke yapmasaydın neyse
Ya benim sorumu da cevaplasanız lütfen?
Senin sorun neyde arkadaşım :hmmm

KD1907

KD1907

Üye
Tr 4.3 olduktan sonra benim konudan mı root yaptın yoksa başka bir şekildemi ? keşke yapmasaydın neyse

Senin sorun neyde arkadaşım :hmmm
Bi önceki sayfaya bakabilir misin kardeş şimdi yazmıyım bidaha

berkde

Üye
Baska yerden yapmistim abi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

berkde

Üye
Anladim. Abi bide benim batarya hafiften sisti . Telefon kendi kendine surekli reset atiyo. Sarja takinca duzeliyo ne yapmami onerirsin 4.3u tekrar yukliyim mi

KD1907

KD1907

Üye
Anladim. Abi bide benim batarya hafiften sisti . Telefon kendi kendine surekli reset atiyo. Sarja takinca duzeliyo ne yapmami onerirsin 4.3u tekrar yukliyim mi
Hayır bi samsung bayisine git orda ücretsiz bayarya değişimi yapıyolar ordan bataryanı al sonra düzelir sorun..
Yasak kutluhan kardeşim.Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.
Tamam abi kusura bakma

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman

berkde

Üye
Ciddi misin abi garanti gerekmiyo mu ucretsiz yaparlar mi suan gercekten cidddi misinnn

KD1907

KD1907

Üye
dostum adam admin dolayısıyla bizden 2 3 kademe daha kıdemli dolayısıyla o önceki sayfaya gitme zahmetinde bulunmayacak sen tekrar yazacaksin sorununu
Bakar mısın diye rica ettim o da baktı? Bi sorun da yok sanırım neden tekrar açıyosun konuyu??
Ciddi misin abi garanti gerekmiyo mu ucretsiz yaparlar mi suan gercekten cidddi misinnn
Hayır garanti gerekmiyo.. Ücretsiz batarya değişimi yapıyor samsung.. Bu sorunu yaşan birsürü insan var o yüzden..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır nerdeki mesajımdan böyle bişey çıkardın :).Başka sürüm yükleme dememdeki kastım yeni ülkelerde yeni modem dosyaları var yani garanti dışı deyip başka romlar deneme brick olur demek istiyorum ama sonsuza dek garanti sayaç işi çözülmeyecek diye bişey yok :) :oke:

KD1907

KD1907

Üye
yo nextman abi ile eşzamanlı olarak gönderdim mesajı sadece bilgi vermek istedim
O bişey demiyo sen bişey diyosun?
Hayır nerdeki mesajımdan böyle bişey çıkardın :).Başka sürüm yükleme dememdeki kastım yeni ülkelerde yeni modem dosyaları var yani garanti dışı deyip başka romlar deneme brick olur demek istiyorum ama sonsuza dek garanti sayaç işi çözülmeyecek diye bişey yok :) :oke:
Abi o benim mesajıma cevap olarak yazdı heralde..

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam yokbişey

Üst Alt