------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
performansına şüphe yok sadece pil sorunu baş gösteriyor onuda yeni batarya alınca çözerim inşallah

KD1907

KD1907

Üye
Bende pil sorunu da yok.. İnşallah da çıkmaz.. Eğer çıkmazsa verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor bu telefon..

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
eminde

eminde

Üye
cihaz su an aciliyormu. acilmiyorsa sim karti cikarin oyle deneyin.
Sorun avea daymış kardeş ilgin için teşekkürler karşı komşuya zıpladım ondada internet yokdu galiba verici problemi gibi bişey var

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

berkde

Üye
Benim sayacimda custom yaziyo

eskbxl

eskbxl

Üye
Sorun avea daymış kardeş ilgin için teşekkürler karşı komşuya zıpladım ondada internet yokdu galiba verici problemi gibi bişey var
senin adina sevindim. :) cihazda sorun yok.

eminde

eminde

Üye
Sizde de oluyormu acaba telefonu kapatıp açtığımda , şu an indirilemiyor daha sonra tekrar deneyiniz diye anlık bi mesaj gözüküp kayboluyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
XXUEMK9 son çıkan Hindistan sürümünü deneyen varmı?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

berkde

Üye
Peki 4.2 ye geri donsem

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki 4.2 ye geri donsem
Bönebilirsiniz ancak modem ve wifi sorunu yaşaman muhtemel ozamanda 4.2'yi tam anlamıyla kullanamazsın zaten 4.2'ye dönmeni size garantiyi geri getirmez.Sayaç işi ve çözümü ilgili test etmediğim bir konu var.
Öncelikle odin ile son sürümü yüklersiniz yine resimdeki gibi yazarsa cihaz garantiye girer ama çok düşük bir ihtimal.Siz ne gibi bir işlem yaptınız bunları bilmemiz lazım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Bönebilirsiniz ancak modem ve wifi sorunu yaşaman muhtemel ozamanda 4.2'yi tam anlamıyla kullanamazsın zaten 4.2'ye dönmeni size garantiyi geri getirmez.Sayaç işi ve çözümü ilgili test etmediğim bir konu var.
Öncelikle odin ile son sürümü yüklersiniz yine resimdeki gibi yazarsa cihaz garantiye girer ama çok düşük bir ihtimal.Siz ne gibi bir işlem yaptınız bunları bilmemiz lazım :hmmm

yok hocam garantiye geri girmiyor ben modifiye edilmiş 4.2.2 yüklemiştim sonra sayaç arttı ve 4.3e geri döndüm sayaç yine 1 kaldı arkadaş da muhtemelen custom rom yüklemiştir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.2 den 4.3 geçiş yaptıktan sonra root yapıp yapmadığını sordum tabiki kesin çözüm değil sayaç işinin çözümü daha tam net değil ki ödüllü konusu var :) çözen parayı alıcak

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt