Bende pil sorunu da yok.. İnşallah da çıkmaz.. Eğer çıkmazsa verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor bu telefon..
Hayır 4.34.2.2 de misin
Kardeşim 3. Soruşun benimde 3. Cevaplayışım.. Birincisi müsait değilim.. İkincisi şarj daha tam oturmadı oturunca atıcam..ok.
pil durumunu yollayabilir misun
Kardeşim 3. Soruşun benimde 3. Cevaplayışım.. Birincisi müsait değilim.. İkincisi şarj daha tam oturmadı oturunca atıcam..
Sorun avea daymış kardeş ilgin için teşekkürler karşı komşuya zıpladım ondada internet yokdu galiba verici problemi gibi bişey varcihaz su an aciliyormu. acilmiyorsa sim karti cikarin oyle deneyin.
yazılım nedir ? 4.2- 4.3 ?Benim sayacimda custom yaziyo
senin adina sevindim.Sorun avea daymış kardeş ilgin için teşekkürler karşı komşuya zıpladım ondada internet yokdu galiba verici problemi gibi bişey var
cihazda sorun yok.4.3yazılım nedir ? 4.2- 4.3 ?
Download modda bu sekilde degilse cihaziniz garanti dışıdır.
Bönebilirsiniz ancak modem ve wifi sorunu yaşaman muhtemel ozamanda 4.2'yi tam anlamıyla kullanamazsın zaten 4.2'ye dönmeni size garantiyi geri getirmez.Sayaç işi ve çözümü ilgili test etmediğim bir konu var.Peki 4.2 ye geri donsem

Bönebilirsiniz ancak modem ve wifi sorunu yaşaman muhtemel ozamanda 4.2'yi tam anlamıyla kullanamazsın zaten 4.2'ye dönmeni size garantiyi geri getirmez.Sayaç işi ve çözümü ilgili test etmediğim bir konu var.
Öncelikle odin ile son sürümü yüklersiniz yine resimdeki gibi yazarsa cihaz garantiye girer ama çok düşük bir ihtimal.Siz ne gibi bir işlem yaptınız bunları bilmemiz lazım![]()