------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Nası ya? S4 Modern Combat 3 ü desteklemiyo mu? İmkansız..

niye imkansız olsun piyasadaki her oyun illa her cihazda çalışacak diye birşey yok ben çalıştıramadım mc3ü desteklenmiyor hatası verdi birde sen dene istersenbu arada Nextman hocam 4.3 türkiye sürümünü yüklerken odin v3.09 kullanın demişsiniz ben 3.04 kullandım ne farkı var ikisinin ?

KD1907

KD1907

Üye
niye imkansız olsun piyasadaki her oyun illa her cihazda çalışacak diye birşey yok ben çalıştıramadım mc3ü desteklenmiyor hatası verdi birde sen dene istersen
Ya S3 te bile çalışıyosa S4 te hayli hayli çalışır bence senin telefonunda bi sorun var..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

mustafaytug

Üye
sizin gene iyi bende şarj 3 saat gdiyor :D19505 lere ne zaman gelir acaba kitkat

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
şubattan önce gelmez bence i9500e

9505e ise ocak sonu alır gibi

mustafaytug

Üye
wipe yaptım herşeyi yaptım telefon en fazla 3 saat gidiyor ne yapacağım :(

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
başka sürümler deneyebilirsiniz i9505 mi cihazınız ?

mustafaytug

Üye
evet 19505 root atmadım telefona hiç.

iizzz

iizzz

Üye
wipe yaptım herşeyi yaptım telefon en fazla 3 saat gidiyor ne yapacağım :(
arkadaşım bemim anamadıgım telefon dan telefon degişyormu.bendede.4.3.yüklü.normal.kulanıyorum. ki.yapdıgım iş geryi kınuşuyorum.bede.iki.gün rahat.gidiyo

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
cihazın için en son çıkan 4.3 sürümünü yükleyebilir yahut batarya kalibrasyonu yapabilirsin ben yoğun kullanımda 5 saat ekran 6 buçuk saat normal pil süresi görüyorum

yine düzelmezse yeni batarya al bence

mustafaytug

Üye
bilmiyorumki. 4.3 ü yükledim zaten. Kalibrasyonda yaptim düzelmedi ama

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hangi 4.3 sürümünü kullanıyorsun? i9505 için türkiye 4.3 sürümü yok malum zaten cihazın garantisi olmadığı için istediğin herşeyi yapabilirsin telefona

mustafaytug

Üye
hangi 4.3 sürümünü kullanıyorsun? i9505 için türkiye 4.3 sürümü yok malum zaten cihazın garantisi olmadığı için istediğin herşeyi yapabilirsin telefona
Almanya mediamarkt tan aldim cihaz garantisi devam ediyor :)

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
türkiyede geçer mi acaba ? ozaman üzerinde almanya 4.3 yazılımı yüklü. hmm şarj sorunu çok ciddiyse bataryana bak bi belki şişmiş olabilir

• Beğen
eminde

eminde

Üye
Samsung'un amiral gemisi akıllı telefon için mevcut en son firmware olduğu anlamına gelir, güncelleştirmeyi eşlik yapı numarası I9505XXUEMKE ve inşa tarihi 27 Kasım biridir.Güncelleştirme şu anda sadece Kies mevcut gibi görünüyor, ama önümüzdeki günlerde havadan cihazları yolunda yapmak gerekir. Her zaman olduğu gibi olsa, güncelleme kendi isteğiyle cihazınızı ulaşacak, telefonla »Yazılım güncellemeleri menüsünden Hakkında» Ayarlar manuel kontrol yapmak unutmayın.Çeviri için chrome a teşekkürler

• Beğen

Üst Alt