Uzun gidiyor derken zaten ekran kapalı kalsa 2 gün rahat gider sadece telefon görüşmesi ve mesaj da%1de iken ekran kapalı olarak sarj biterse daha uzun gidiyor öyle mi?
Ben ara sıra bakiyorumSammobile dan güncelleme alan ülkeleri takip eden varmı
Uzun gidiyor derken zaten ekran kapalı kalsa 2 gün rahat gider sadece telefon görüşmesi ve mesaj da
Yok saol valla şu anlık bi sıkıntım yok inşallah hep böyle devam eder..bu arada @asdfklj99 dostum nasıl memnun musun telefondan bi sıkıntı yoktur inşallah?
Arkadaşlar bişey sorucam ben google play storedeki ücretli uygulamalara para vermek yerine apk mania dan bedava indirmek istiyorum.. Ama ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.. Bi fikri olan var mı bu konu hakkında? Hani ordan indirince telefona virüs falan bulaşmasın bide onla uğraşamam valla...
Yok saol valla şu anlık bi sıkıntım yok inşallah hep böyle devam eder..
Blackmart alphayı biliyorum ama çok yavaş indiriyor ve bazı uygulamalar orda yokmuş o yüzden sildim bende.. Pil kullanımını dediğim gibi en kısa zamanda atıcam merak etme.. Bide şu antivirüs programları işe yarıyor mu acaba? Bide eğer işe yarıyorsa en iyi antivirüs programı hangisi?sorun yok ben hep ordan indiriyorum sıkıntı olmuyor virüs filan bulaşmadı şuanakadar dilersen blackmart alpha ile de indirebilirsin apkları
bu arada memnun musun telefondan ileriki zamanlarda pil küllanimini paylaşirsan sevinirim kolay gelsin...
Blackmart alphayı biliyorum ama çok yavaş indiriyor ve bazı uygulamalar orda yokmuş o yüzden sildim bende.. Pil kullanımını dediğim gibi en kısa zamanda atıcam merak etme.. Bide şu antivirüs programları işe yarıyor mu acaba?
Peki tamam teşekkürler...Arkadaşlar bişey sorucam.. Sizce Asphalt 8 mi Most Wanted mi yoksa Real Racing 3 mü ve neden?antivirus programı olarak dr.web antivirusu oneririm ama şarjı biraz somurur antıvırus programları genellikle
ayrıca virüsten bişey olmaz telefona en fazla kasar sende silersin hangi uygulamaysa apk konusunda gelince bi şüphen olmasın apkmania sağlam yer kolay kolay virüs çıkmaz kolay gelsin..
drweb en iyisi bence antivirüs prog olarak
Peki tamam teşekkürler...Arkadaşlar bişey sorucam.. Sizce Asphalt 8 mi Most Wanted mi yoksa Real Racing 3 mü ve neden?
Modern combat 4 ü bitirdim o yüzden ya modern combat 3 ü ya da nova 3 ü indiricem sence hangisi?gerçeklik ve sağlam grafik istiyorsan real racing 3 most wantedı geç güzel deyil bence asphalt8 multiplayer olarak iyi ve pek çok yarış seçeneği var
en iyi fps oyunu androidde modern combat 4 konsol kalitesinde grafikler
Modern combat 4 ü bitirdim o yüzden ya modern combat 3 ü ya da nova 3 ü indiricem sence hangisi?
Nası ya? S4 Modern Combat 3 ü desteklemiyo mu? İmkansız..nova 3 ü yüklemiştim ben pek beyenemedim yinede sana kalmış zevk meselesi sonuçta modern combat3 ise desteklemiyordu yanlış hatırlamıyor isem s4te