------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Oyna bitsin yoksa aşağı yukarı 1 saat daha gidiyor % 1 ken

cardanadam

cardanadam

Üye
Ekran kapalı olunca

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
%1de iken ekran kapalı olarak sarj biterse daha uzun gidiyor öyle mi?

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
eminde

eminde

Üye
Sammobile dan güncelleme alan ülkeleri takip eden varmı

eminde

eminde

Üye
Yok dimi ülke sayısında artış

cardanadam

cardanadam

Üye
Şu anda verilen ülkeler

eminde

eminde

Üye
bangladesh in ne kadar umurundaysaGariplerin tek işi sömürgeci batılılara deri tabakalamak

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Samsung iyi güncellemeyi Çin gibi Rusya gibi almanya gibi gelişmiş ve güçlü ülkelere veriyor bize ve diger ülkelere de mj8 mj9 gibi sürümleri kakaliyorlar cin ve Rusya güncellemelerine daha cok önem veriyorlar

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam ben google play storedeki ücretli uygulamalara para vermek yerine apk mania dan bedava indirmek istiyorum.. Ama ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.. Bi fikri olan var mı bu konu hakkında? Hani ordan indirince telefona virüs falan bulaşmasın bide onla uğraşamam valla...
bu arada @asdfklj99 dostum nasıl memnun musun telefondan bi sıkıntı yoktur inşallah?
Yok saol valla şu anlık bi sıkıntım yok inşallah hep böyle devam eder..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam ben google play storedeki ücretli uygulamalara para vermek yerine apk mania dan bedava indirmek istiyorum.. Ama ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.. Bi fikri olan var mı bu konu hakkında? Hani ordan indirince telefona virüs falan bulaşmasın bide onla uğraşamam valla...
Yok saol valla şu anlık bi sıkıntım yok inşallah hep böyle devam eder..

sorun yok ben hep ordan indiriyorum sıkıntı olmuyor virüs filan bulaşmadı şuanakadar dilersen blackmart alpha ile de indirebilirsin apkları

bu arada memnun musun telefondan ileriki zamanlarda pil küllanimini paylaşirsan sevinirim kolay gelsin...

KD1907

KD1907

Üye
sorun yok ben hep ordan indiriyorum sıkıntı olmuyor virüs filan bulaşmadı şuanakadar dilersen blackmart alpha ile de indirebilirsin apkları

bu arada memnun musun telefondan ileriki zamanlarda pil küllanimini paylaşirsan sevinirim kolay gelsin...
Blackmart alphayı biliyorum ama çok yavaş indiriyor ve bazı uygulamalar orda yokmuş o yüzden sildim bende.. Pil kullanımını dediğim gibi en kısa zamanda atıcam merak etme.. Bide şu antivirüs programları işe yarıyor mu acaba? Bide eğer işe yarıyorsa en iyi antivirüs programı hangisi?

Son düzenleme:
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Blackmart alphayı biliyorum ama çok yavaş indiriyor ve bazı uygulamalar orda yokmuş o yüzden sildim bende.. Pil kullanımını dediğim gibi en kısa zamanda atıcam merak etme.. Bide şu antivirüs programları işe yarıyor mu acaba?

antivirus programı olarak dr.web antivirusu oneririm ama şarjı biraz somurur antıvırus programları genellikle

ayrıca virüsten bişey olmaz telefona en fazla kasar sende silersin hangi uygulamaysa apk konusunda gelince bi şüphen olmasın apkmania sağlam yer kolay kolay virüs çıkmaz kolay gelsin..

drweb en iyisi bence antivirüs prog olarak

KD1907

KD1907

Üye
antivirus programı olarak dr.web antivirusu oneririm ama şarjı biraz somurur antıvırus programları genellikle

ayrıca virüsten bişey olmaz telefona en fazla kasar sende silersin hangi uygulamaysa apk konusunda gelince bi şüphen olmasın apkmania sağlam yer kolay kolay virüs çıkmaz kolay gelsin..

drweb en iyisi bence antivirüs prog olarak
Peki tamam teşekkürler...Arkadaşlar bişey sorucam.. Sizce Asphalt 8 mi Most Wanted mi yoksa Real Racing 3 mü ve neden?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Peki tamam teşekkürler...Arkadaşlar bişey sorucam.. Sizce Asphalt 8 mi Most Wanted mi yoksa Real Racing 3 mü ve neden?

gerçeklik ve sağlam grafik istiyorsan real racing 3 most wantedı geç güzel deyil bence asphalt8 multiplayer olarak iyi ve pek çok yarış seçeneği var

en iyi fps oyunu androidde modern combat 4 konsol kalitesinde grafikler

KD1907

KD1907

Üye
gerçeklik ve sağlam grafik istiyorsan real racing 3 most wantedı geç güzel deyil bence asphalt8 multiplayer olarak iyi ve pek çok yarış seçeneği var

en iyi fps oyunu androidde modern combat 4 konsol kalitesinde grafikler
Modern combat 4 ü bitirdim o yüzden ya modern combat 3 ü ya da nova 3 ü indiricem sence hangisi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Modern combat 4 ü bitirdim o yüzden ya modern combat 3 ü ya da nova 3 ü indiricem sence hangisi?

nova 3 ü yüklemiştim ben pek beyenemedim yinede sana kalmış zevk meselesi sonuçta modern combat3 ise desteklemiyordu yanlış hatırlamıyor isem s4te

KD1907

KD1907

Üye

Üst Alt