Samsung yetkili serviste 80 tl diyorlar bataryayakapalı daha yavaş şarj ettiği için biraz daha sağlıkli galiba birde şarj olurken telefonla fazla uğraşma mümkünse hiç uğraşma ben pek çok kalibrasyon yöntemi denedim ama hiçbirinden olumlu sonuç alamadım 62tlye turkcelde orjinal s4 batarya satılıyormuş bi ara gidip almayi düşünüyorum
Samsung yetkili serviste 80 tl diyorlar bataryaya
Bilmemki garanti kapsamına sokarlarmıgaranti beleşe vermiyor mu?
Bilmemki garanti kapsamına sokarlarmı
Yok 0senin sayaç1 mi
Bende orjinal var zaten iki tane g.g den aldım orjinal kutusunda geldibenimki 1 olduğu için servise yollamak istemiyorum garanti dışı olur diye
Bende orjinal var zaten iki tane g.g den aldım orjinal kutusunda geldi
Ben çok sık internete giriyorum ondandır belkide birde bir oyun var onu oynuyorum sürekli online oyunsizin de mi şarj 1 gün gitmiyor
Ben çok sık internete giriyorum ondandır belkide birde bir oyun var onu oynuyorum sürekli online oyun
Aynenclash of clans?

O çok şarj harcıyor
Bendede aynı oluyor ama ben sarjdan çıkartınca o oyunu açıyorum ilk önce ondan heraldebende söyle bir sorun var mesela telefonu şarjı fullüyorum sonra %100 diyelim 2dk geçmeden %99a düşüyor sinir oluyorum
Bendede aynı oluyor ama ben sarjdan çıkartınca o oyunu açıyorum ilk önce ondan heralde
Olmazmı ben sırf onun için batarya şarj cihazı aldım ve çift bataryabide şarjı tam bitirip tam doldurun diyolar bi işe yarar yönü varmı onun?
Sayaç sifirlamazlar ama batarya konusu düzelir gibime geliyoraynen bu 4.3 de pil için optimizasyon gerekliydi ama beceremedi samsung inşallah şu 4.4 ile sayacım sıfırlanır ve pil ömrü düzelir başka hiçbişey istemiyorum