------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
ozaman mecbur 100tl bayilacaz

bide hani bu telefon ilk alındığında yada yeni batarya alındığında 8 saat sarj et filan diyorlar onlar ne kadar güvenilir cihaza bi zarar verir mi?
Onlar Li-ion olmayan Bataryalar için, Li ion lar için öyle birşey olmasi gerekmiyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hmm yani direk kullanmaya başlansa da olur diyosun

ah şu android sistemi yokmu varya adamı deli ediyor

mj8 haricinde başka sürüm kullanan varmı burda

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
herkesde android sistemi en yukarda mı? yoksa sorun bendemi

eminde

eminde

Üye
Az biraz daha sıkın dişinizi millet 4.3/2 gelecek, motorları maviliklere süreceğiz:dance:

esmeran3

esmeran3

Üye
Iyilestirme guncellemesi .d

tomy1925

tomy1925

Üye
Şunun şurasında 4.4 kit-kat almamıza ne kaldı ki azcik daha sıkalım dişimizi:blush:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet merak eden arkadaşlar olmuştu. Cihazı belirtilen prosedür de kullanım sonrası sıkıntı yok ;)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cardanadam, Senyor Keş ve .caner.
cardanadam

cardanadam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu performans için ne yapmam lazım soyleemisin
Çok özel bişey değil ancak kurulumlarda wipe işlemleri ve sürekli bitimine kadar kullanım ve kapalı şarj gibi kriterler bir kaç sayfa önce açıklama yapmıştım.:)
ekran sürenizi paylaşabilir misiniz?
3saat 20 dakika cihazın şarj takmadan almamıştım ama bu konu içerisinde arama yaparsanız 4.2-4.3 şarj sürelerimi görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: cardanadam, .caner. ve Senyor Keş
cardanadam

cardanadam

Üye

Çok özel bişey değil ancak kurulumlarda wipe işlemleri ve sürekli bitimine kadar kullanım ve kapalı şarj gibi kriterler bir kaç sayfa önce açıklama yapmıştım.:)

3saat 20 dakika cihazın şarj takmadan almamıştım ama bu konu içerisinde arama yaparsanız 4.2-4.3 şarj sürelerimi görürsünüz.
Wipe işlemlerini bende yaptım kapalı şarj etmiyorum ama bitmeden şarja takmıyorum birde batarya şarj cihazı almıştım yedek bataryam var orjinal ama yinede bu şekilde gitmiyor sarjım

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Wipe işlemlerini bende yaptım kapalı şarj etmiyorum ama bitmeden şarja takmıyorum birde batarya şarj cihazı almıştım yedek bataryam var orjinal ama yinede bu şekilde gitmiyor sarjım

kapalı daha yavaş şarj ettiği için biraz daha sağlıkli galiba birde şarj olurken telefonla fazla uğraşma mümkünse hiç uğraşma ben pek çok kalibrasyon yöntemi denedim ama hiçbirinden olumlu sonuç alamadım 62tlye turkcelde orjinal s4 batarya satılıyormuş bi ara gidip almayi düşünüyorum

Üst Alt