.caner.
Üye
Dedim ben.Arkdaşlar dün gece sarj ettim bıraktım telefonda 2 3 saate yakın konuştum sadece sarjım şu an %78 inanmayanlara resim atabilirim benim sarjım niye hızlı bitmiyor ?
Dedim ben.Arkdaşlar dün gece sarj ettim bıraktım telefonda 2 3 saate yakın konuştum sadece sarjım şu an %78 inanmayanlara resim atabilirim benim sarjım niye hızlı bitmiyor ?
Adam diyor 4 saat içinde yapmadığım şey yok ekran süresi 4 saat O.o kullanmayi bileceksin @Asabi GeliştiriciBuyrun resmi atcam
Adam diyor 4 saat içinde yapmadığım şey yok ekran süresi 4 saat O.o kullanmayi bileceksin @Asabi Geliştirici
alın siz bakın tüküreyim böyle telefona
root rom atmsaydın
ne alakası var rom root atınca pil sorunu mu çıkıyor ortaya lütfen mantıklı yorum yap
arkadaş da s3 var rom attı sarj daha da hızlı bıtmeye basladı daha kotu oldu gitti 50 tl ye orjınal halıne döndürdü
Arkadaşımda ve babamda 4.3 var Babam 1.5 2 günü çok rahat çıkartıyor
alın siz bakın tüküreyim böyle telefona
Arkadaşımda ve babamda 4.3 var Babam 1.5 2 günü çok rahat çıkartıyor![]()
Abi sen telefonu değiştirdin mi? Konuda goremedim bi kaç gündürBu konu ve forum içerisinde firma yada kişilere hakaret derecesine varacak şekilde uslup kullanılamaz.Bu ülkenin şikayet mercileri ve tüketici hakları var girişimlerinizi yapar sonucuna razı olursunuz.Tekrarında gereken ceza uygulanır bilginize.
Saygılarımla.
Yok kardeşim işlerim yoğun. Bende bu telefon olsun olmasın görevimiz tüm forumu kapsıyor.Abi sen telefonu değiştirdin mi? Konuda goremedim bi kaç gündür

Tamam abi, kolay gelsinYok kardeşim işlerim yoğun. Bende bu telefon olsun olmasın görevimiz tüm forumu kapsıyor.![]()

Yok kardeşim işlerim yoğun. Bende bu telefon olsun olmasın görevimiz tüm forumu kapsıyor.![]()
Yunus iki grupta şarj sürem şöyleabi benim sarj süresini felan görmüşssündür senin sarj süren nasıl ? Benim ki gayet iyi gidiyor