------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Arkdaşlar dün gece sarj ettim bıraktım telefonda 2 3 saate yakın konuştum sadece sarjım şu an %78 inanmayanlara resim atabilirim benim sarjım niye hızlı bitmiyor ?
Dedim ben.

esmeran3

esmeran3

Üye
Buyrun resmi atcam

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Sakin olun beyler.. Bazılarına dandik mal gider bazılarına kaliteli.. Banada inşallah kaliteli mal çıkmıştır :)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Adam diyor 4 saat içinde yapmadığım şey yok ekran süresi 4 saat O.o kullanmayi bileceksin @Asabi Geliştirici

kullanmadan konusuyorsun dostum 4.3 yükle bakalım sonra ağlarsan sasmam annemde ip4 ios 6 yüklü onun telefonu 1200 mah benimki 2600 annemin telefonunda 15dk (tam olarak) video izliyorum %3-4 ya gidiyor ya gitmiyor ben izlesem yarım saatte %10 şarj gider ayrıca full sarj ettikten sonra 1 dk içinde hemen %99a düşüyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

alın siz bakın tüküreyim böyle telefona

esmeran3

esmeran3

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaş da s3 var rom attı sarj daha da hızlı bıtmeye basladı daha kotu oldu gitti 50 tl ye orjınal halıne döndürdü

şuan zaten orjinal halinde 4.3 MJ8 Türkiye sürümündeyim ayrıca rom atlmadim root yaptım sadece

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşımda ve babamda 4.3 var Babam 1.5 2 günü çok rahat çıkartıyor ;)

napabilirim onlar şanslı onlar sağlam s4 almış bendeki defolu mal heralde bu arada siz siz olun media marktan alışveris yapmatij çok kötü biuer

KD1907

KD1907

Üye
Asabi Geliştirici senin telefonda bi sorun var bence..

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu konu ve forum içerisinde firma yada kişilere hakaret derecesine varacak şekilde uslup kullanılamaz.Bu ülkenin şikayet mercileri ve tüketici hakları var girişimlerinizi yapar sonucuna razı olursunuz.Tekrarında gereken ceza uygulanır bilginize.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, aresbilir ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Bu konu ve forum içerisinde firma yada kişilere hakaret derecesine varacak şekilde uslup kullanılamaz.Bu ülkenin şikayet mercileri ve tüketici hakları var girişimlerinizi yapar sonucuna razı olursunuz.Tekrarında gereken ceza uygulanır bilginize.
Saygılarımla.
Abi sen telefonu değiştirdin mi? Konuda goremedim bi kaç gündür

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925, esmeran3 ve .caner.
esmeran3

esmeran3

Üye
Yok kardeşim işlerim yoğun. Bende bu telefon olsun olmasın görevimiz tüm forumu kapsıyor.:)

abi benim sarj süresini felan görmüşssündür senin sarj süren nasıl ? Benim ki gayet iyi gidiyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi benim sarj süresini felan görmüşssündür senin sarj süren nasıl ? Benim ki gayet iyi gidiyor
Yunus iki grupta şarj sürem şöyle
1-mobil veriyi gerektiğinde açtığımda 2 gün tam kullanımla dayanmakta
2-Tüm veriler açık ve tam kullanım ile 1 gün gidiyor
Ben cihazın şarj durumundan gayet memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, .caner. ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Abi aynen mesala şu an tapatalk ile giriyorum bu sarj yarina da gider bende .

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman

Üst Alt