------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
S4 hangi oyunda kasıyo ?? O kasan oyunu soyleyinde bana bende deneyim cihazda toplam 8 çekirdek var boru değil oyun oynarken 1.6 ya geçiyo bostayken mesajlasirken resim çekerken arama yaparken falan filan 1.2 GHZ oluyo .

Bide kasıyo diyonuz ya rehber kasıyo ondan başka bahanenizde yok zaten ! Ne işsizler var ya sanki para alıyorlar ! Elestirince
Sende saol artık kesinlikle alıcam S4 ü. Valla harika oldu bu yorumları duyduğum :))

esmeran3

esmeran3

Üye
Bak bende Neo hybrid s4 kılıf var onuda al telefon harika

• Beğen
Tepkiler: Mem_et
enver_techno

enver_techno

Üye
Ben sadece sensörlerine hastayım :D
Gerisi boş ;)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
esmeran3

esmeran3

Üye
Herseyi bi harika .d

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
:D:D masus mu yapıyosunuz ya. Artık o telefonu almazsam geberirim heralde :D

enver_techno

enver_techno

Üye
KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925
enver_techno

enver_techno

Üye
O zaman şimdiden hayırlı olsun. :)

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Hayırlı olsun .d hoş geldin aramiza

• Beğen
Tepkiler: aresbilir ve KD1907
eminde

eminde

Üye
Kralın sadece uzantısı değişiklik gösteriyor ama ismi değişmiyor şunun gibi s2,s3,s4 s... boşuna kürek çekmeyin sırf şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği bile tercih sebebidir çekirdek olaylarını geç yani ayfon ,hatice,zony her zaman yetişmeye çalışır kimi kovalarlar herkes biliyor

• Beğen
Tepkiler: aresbilir
.caner.

.caner.

Üye
Cogunuzda o kadar para verdik azicik kusuru olsa ne olacak durumu var, cihazı kusursuzlastiriyorsunuz ! Hanginizde Gta Vice city kasmiyor ki? Veya Hanginiz Bariz Kasılmaları görmüyor? 3 kişiye de sorunlu cihaz mi vermişler? Çok komiksiniz.

esmeran3

esmeran3

Üye
Gitti gidiyordan al kardesim

KD1907

KD1907

Üye
Benim anlamadığım olay bazılarında hiç kasma yok bazılarında hayvan gibi kasıyor telefon.. Nası oluyo bu çakma falan alsanız neyse ikisi de orjinal telefon..

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
%100 işe yarayan bi batarya kalibrasyonu yöntemi varmı
Benim anlamadığım olay bazılarında hiç kasma yok bazılarında hayvan gibi kasıyor telefon.. Nası oluyo bu çakma falan alsanız neyse ikisi de orjinal telefon..

teknoloji şans işidir. kimine sağlam mal gelirken kimine kıytırık malı okuturlar.bendeki gibi

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
KD1907

KD1907

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ben teknosadan alıcam ne diyosun dandik çıkar mı teknosa?

teknosa dan kolay kolay çıkmaz dandik mal genelde uç kenar teknoloji marketlerinde öyle oluyor mesela ben media markt an aldım ama dandik çıktı dediğim gibi teknoloji şans işidir

• Beğen

Üst Alt