------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
bu sayaç a nerden bakıyoruz onu da paylasirmisiniz...

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

yaso57

Üye
Arkadaslar herkes isyan etmis 4.3 e ben istisnayim galiba. Konusma mesajlasma whatsapp facebook kullaniyorum tam olarak 1.5 gun gidiyo benim batarya :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir istisnada benim:) full açık 1.5 gün 4.3 stock

• Beğen
Tepkiler: yaso57
eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar 4.3 güncellemesi ile gelen knox denen zıkkım ın 171 mb lık indirme kısmı var o veri indirilince mi sayaç devreye giriyor yoksa 4.3 ilk yüklediğimiz anda mı aktif oldu

cardanadam

cardanadam

Üye
4.3 yüklenince

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman
eminde

eminde

Üye
Peki bu indirmenin içinde ne var ki 171 mb yer kaplıyor yani indirilesi birşey mi

cardanadam

cardanadam

Üye

cardanadam

cardanadam

Üye
Küçük bir hatırlatma

eminde

eminde

Üye
Yok kardeş ben knox uygulaması içindeki 170 mb lık indirmenin ne içerdiğini soruyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
Yok kardeş ben knox uygulaması içindeki 170 mb lık indirmenin ne içerdiğini soruyorum
Mail uygulaması, mesajlaşma uygulaması, galeri uygulaması, vs ama sadece Knox modunda çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve eminde
eminde

eminde

Üye
Eyvallah kardanadam

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaşlar benim telefon durduk yere kendini yeniden başlatıyor ama ekrandaki Samsung yazısı gitmiyor bataryayı takıp çıkarına açılıyor ancak. Hiç alakası olmayan uygulamalar durduruldu diye hata alıyorum. Bazen dokunmatik çalışmıyor yine batarya sökmek zorunda kalıyorum. Neden dolayı olabilir bunlar çıldırmak üzereyim :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
benimde sayaç 1 şuan bekliyoruz bakalım xda daki geliştiriciler çalışıyor bu konu üzerinde inşallah bir sonuca varabilirler tez zamanda böylesine saçma bir sistemin samsungun 4.3 yazılımina koymasi çok kötü oldu inşallah çözümunu bulurlar

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Arkadaslar ben şimdi custom 4.3 yuklesem sayac gelir mi? Bir arkadasim gelir demisti kafam karıştı :(

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaşlar benim telefon durduk yere kendini yeniden başlatıyor ama ekrandaki Samsung yazısı gitmiyor bataryayı takıp çıkarına açılıyor ancak. Hiç alakası olmayan uygulamalar durduruldu diye hata alıyorum. Bazen dokunmatik çalışmıyor yine batarya sökmek zorunda kalıyorum. Neden dolayı olabilir bunlar çıldırmak üzereyim :D
Soru arada kaynamasın, yardımcı olabilecek yok mu ?

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Soru arada kaynamasın, yardımcı olabilecek yok mu ?
2 wipe islemlerini yaptinizmi ? yaptiysaniz orginal stock romu tekrar yukleyip wipe islemlerini yapiniz.
sorununuz devam ederse nextman ustaya basvur.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
2 wipe islemlerini yaptinizmi ? yaptiysaniz orginal stock romu tekrar yukleyip wipe islemlerini yapiniz.
sorununuz devam ederse nextman ustaya basvur.
Yaptım bir sorun yoktu son 1 haftadır oldu böyle.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar merhaba bende s4 alıcam bu haftasonu ama bi konuda takıldım. Heryerde galaxy s4 ün batarya sorunu hakkında konuşuyolar yani bataryası şişme yapıyomuş ya da telefon kendi kendine kapanıyomuş falan.. Bu bilgiler doğru mu? Eğer bu doğruysa almayacağım bu yüzden soruyorum..

Üst Alt