Çok teşekkür ederim. ...Ayarlar > cihazim> erisebilirlik>kolay dokunma modu
Üstad satış devam mı nerde satış yayını almak istesek"Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" Samsung galaxy s4 icin alüminyum gümüş batarya kapak satıyorum fiyat 40 TL.Türkiye de bulabilmeniz zor olan bir aksesuardır.cihaza cok saglam bir hava katıyor.
*#0228# yaptım % 42 den % 16 ya düştü Bu ne demek oluyor şimdi üstadım?Ben dün akşam yaptım % 16 dan % 2 ye düştü uzun zamandır yapmiyordum
2-3 kere daha yap düşüş ve çıkışlar olacak yakın olunca tekrar şarja bağla dolunca tekrar yap aynı işlemi sonra tekrar şarja bağla dolunca normal kullanıma devam et*#0228# yaptım % 42 den % 16 ya düştü Bu ne demek oluyor şimdi üstadım?
Evet kardes devam ediyor almayi düşünüyorsan detaylı konuşalım özeldenÜstad satış devam mı nerde satış yayını almak istesek
Al bendende okadarBir daha güncelleme isteyen ne olsunşu düzeltme güncellemesini versinler sonra bana uğramasın
![]()

Şuan için coustom rom yada root atmani tavsiye etmem.4.3 ile bootloader sürümü değişti anliycaginiz sayaç işi çıktı ve knox denilen güvenlik sayacı da var ve bu sayaçlar artmakta bu yüzden cihazınız garanti dışı kalır.Şuan için geri dönüşü olmayan bir yol olarak biliyorum. Genede takdir sizinyaw arkadaşlar bana söyle görüntü olarak hoş bug filan olmuyan tüm akıllı özelliklerin çalıştığı şarjın 1gunu çıkardığı stabil bi custom rom lazım bi yardım etseniz de şu root ve cwm filan nasıl yüklenir bi el atsaniz çok seviniril

Şuan için coustom rom yada root atmani tavsiye etmem.4.3 ile bootloader sürümü değişti anliycaginiz sayaç işi çıktı ve knox denilen güvenlik sayacı da var ve bu sayaçlar artmakta bu yüzden cihazınız garanti dışı kalır.Şuan için geri dönüşü olmayan bir yol olarak biliyorum. Genede takdir sizin![]()
evet sayaciniz bir ise garanti disi tamir ederler ama ucretli olarak.bu arada ben şimdi telefonu servise yollasam servis garanti dışı der mi ? sayaç 1 çünkü