------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
iki wipe dedigim
birincisi wipe data / factory
ikincisi wipe partition
demek istedigim son iki siradalar.
Bilmediğim için soruyorum ve ilk defa bu işlemi yapacağım ondan dolayı biraz tedirginim ondan dolayı mazur görün :-D İkisi arasındaki fark nedir?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

eskbxl

eskbxl

Üye
gayet normal tedirgin olmaniz hepimiz diyer arkadaslara yardim icin burdayiz.
ikisini yaptiginiz zaman telefonunuzu tamamen sifirlamis oluyorsunuz. ve en saglikli format sekli diyebirim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
gayet normal tedirgin olmaniz hepimiz diyer arkadaslara yardim icin burdayiz.
ikisini yaptiginiz zaman telefonunuzu tamamen sifirlamis oluyorsunuz. ve en saglikli format sekli diyebirim.
Son bir soru :-) Bu işlemi yapınca yazılım silinmiyor değil mi yani 4.3 kalıyor?

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Son bir soru :-) Bu işlemi yapınca yazılım silinmiyor değil mi yani 4.3 kalıyor?
WİPE DATA/FACTORY RESET: Recovery seçeneklerinden birisidir. uygulandığında SD card bölümü hariç herşey sıfırlanır.

WİPE CACHE PARTİTİON: Uygulandığında, kurulumlar esnasında oluşturulan geçici dosyaların temizlenmesini sağlar. kullanıcı verileri(rehber vs.) silinmez. bilgisayarınızda bulunan temp dosyasının temizlenmesi gibidir.

evet sistem kaliyor yedeklerinizi alin hersey silinecek.

• Beğen
Tepkiler: aresbilir, Nextman ve baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
WİPE DATA/FACTORY RESET: Recovery seçeneklerinden birisidir. uygulandığında SD card bölümü hariç herşey sıfırlanır.

WİPE CACHE PARTİTİON: Uygulandığında, kurulumlar esnasında oluşturulan geçici dosyaların temizlenmesini sağlar. kullanıcı verileri(rehber vs.) silinmez. bilgisayarınızda bulunan temp dosyasının temizlenmesi gibidir.

evet sistem kaliyor yedeklerinizi alin hersey silinecek.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Sanırım en iyi verimi almak için WIPE DAHA FACTORY RESET işlemini yapmalıyım.

• Beğen
Tepkiler: jakabey, Nextman ve eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Sanırım en iyi verimi almak için WIPE DAHA FACTORY RESET işlemini yapmalıyım.

rica ederim ne demek size kalmis bir sey nasil isterseniz. oyle yapin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
Knox modu içinde yaptığınız herşey sadece o modda görünür. Misal knox moduna girdiniz ve fotoğraf cektiniz veya bir mail attınız, bunların hepsi bu modda yaptığınız zaman sadece o modun içinde görürsünüz, moddan çıkıp normal arayüze döndüğünüzde hiç bir işleminiz görünmez.
Hımm anladım dostum teşekkürler

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
niyeti bozdum bugun gidip note3 mü alsam diye düşünüyorum acaba pişman olurmuyum düşüncesi kafamı bi yandan kemiriyor :allalla: bir yandan da s4 den olcaz bakalım hayırlısı kazam mubarek olsun:D

• Beğen
Tepkiler: aresbilir
baby_face_

baby_face_

Üye
niyeti bozdum bugun gidip note3 mü alsam diye düşünüyorum acaba pişman olurmuyum düşüncesi kafamı bi yandan kemiriyor :allalla: bir yandan da s4 den olcaz bakalım hayırlısı kazam mubarek olsun:D
S5 i bekle :-D
Spen dışında Note3 ün veripta S4 ün vermeyeceği bir şey yok :-)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
S5 i bekle :-D
Spen dışında Note3 ün veripta S4 ün vermeyeceği bir şey yok :-)
Bir zamanlar noKia n8 e büyük ekran taşınması zor olur diyip uzak duruyordum derken öyle böyle s3 s4 de alıştık bi şekilde:D şimdi ise s4 ekranı kesmiyor ne hikmetse:D s4 de lafım yok memnunum cihazda zaten satmayacağım eve birakcam.note 3 de ekran farkı dahili hafıza 32GB ve s pen bunlar çekiyor beni açıkçası şeytan dürtüyor:D haber geldi fiyatı düşmüş pesin 1800 taksitle 1850 yetkili disbiratör garantili sence fiyat olarak nasıl

baby_face_

baby_face_

Üye
Bir zamanlar noKia n8 e büyük ekran taşınması zor olur diyip uzak duruyordum derken öyle böyle s3 s4 de alıştık bi şekilde:D şimdi ise s4 ekranı kesmiyor ne hikmetse:D s4 de lafım yok memnunum cihazda zaten satmayacağım eve birakcam.note 3 de ekran farkı dahili hafıza ve s pen bunlar çekiyor beni açıkçası şeytan dürtüyor:D haber geldi fiyatı düşmüş pesin 1800 taksitle 1850 yetkili disbiratör garantili sence fiyat olarak nasıl
Eğer gerçekten distribütör garantili ise 1850 bence çok iyi fiyat. Ben biraz maddiyattan ötürü bekle demiştim, maddiyat önemli değilse tabiki S4 den sonra Note3 ü ele almanın hissi tartışılmaz dostum :-D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Eğer gerçekten distribütör garantili ise 1850 bence çok iyi fiyat. Ben biraz maddiyattan ötürü bekle demiştim, maddiyat önemli değilse tabiki S4 den sonra Note3 ü ele almanın hissi tartışılmaz dostum :-D
Zaten bugüne kadar maddiyat yüzünden bekledim yoksa çoktan alırdım.telefon tutkunlugum yüzünden 17 senedir ictigim sigarayı bıraktım 1.5 yıldır sigara deydirmedim ağzıma.sigaraya verip hem keseme hem sağlığıma zarar vereceğime cihaz alıp sadece cebime zarar vermek en mantiklisi sanırım:D

• Beğen
Tepkiler: TAMER TURK, aresbilir ve Nextman
baby_face_

baby_face_

Üye
Zaten bugüne kadar maddiyat yüzünden bekledim yoksa çoktan alırdım.telefon tutkunlugum yüzünden 17 senedir ictigim sigarayı bıraktım 1.5 yıldır sigara deydirmedim ağzıma.sigaraya verip hem keseme hem sağlığıma zarar vereceğime cihaz alıp sadece cebime zarar vermek en mantiklisi sanırım:D
Sigara düşmanı birisi olarak öncelikle seni tebrik ediyorum. Gerçekten sigarayı bırakmanın ne kadar zor olduğunu yakın çevremden ötürü biliyorum. Eğer bu telefon sevdası sana sigarayı bıraktırdıysa o telefon sana helal olsun bencede al :-D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
Sigara düşmanı birisi olarak öncelikle seni tebrik ediyorum. Gerçekten sigarayı bırakmanın ne kadar zor olduğunu yakın çevremden ötürü biliyorum. Eğer bu telefon sevdası sana sigarayı bıraktırdıysa o telefon sana helal olsun bencede al :-D
Tesekurler dostum Aynen öyle telefon sevdası yüzünden kesinlikle bıraktım aksi takdirde bir çok kez birakmayi denemem halde bırakmayı basaramamistim.bu arada note 3 aldım:blush: kredi kartına 12 taksit 1880 tl

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve aresbilir
baby_face_

baby_face_

Üye
Tesekurler dostum Aynen öyle telefon sevdası yüzünden kesinlikle bıraktım aksi takdirde bir çok kez birakmayi denemem halde bırakmayı basaramamistim.bu arada note 3 aldım:blush: kredi kartına 12 taksit 1880 tl
Hayırlı uğurlu olsun o zaman hemen naş naş note3 kullanıcılar kulübüne burada işin yok :-D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
Hayırlı uğurlu olsun o zaman hemen naş naş note3 kullanıcılar kulübüne burada işin yok :-D
Tesekurler darisi basina. Öyle kolay kurtuluş yok bundan sonra bir ayağım orda bir ayağım burda işinize gelirse:D nede olsaS4 duruyor bende hâlen:sirit:

• Beğen

Andevoid

Üye
Nextman kardes s4 icin offical miui romlar touchwiz based mi yoksa degil mi ?

eskbxl

eskbxl

Üye
yanilmiyorsam 4.3 lere guncelleme geliyor almanya gelmis

tomy1925

tomy1925

Üye
  • Beğen

Üst Alt