------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Modem de fark edermi usta
Bazı modem dosyalar tarpack ile acılıp tekrar paketleniyor.Ondan söyledim ve ben bugüne kadar modemleri odinde phone kısmından flashladım cwm ile olanlar zaten cwm ile twrp ile olanlar twrp ile atılıyor.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

Trabz0nLee

Üye
Pass dedi ve olmadı hiçbiri malesef umudu kesicem eski iphone 3GS ye geçecem

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pass dedi ve olmadı hiçbiri malesef umudu kesicem eski iphone 3GS ye geçecem
9500 model değilmi ? birde phone kısmına ekleyip flashlarmısın autoreboot işaretli ise işareti kaldırıp denermisin

• Beğen

cemoerg

Üye
arkadaşlar teledonda ekranı aşağı yukarı yaparken yazılarda bulanıklaşma gibi bir şeyler oluyomu sizde örneğin facebookda aşapı yukarı kaydırdığımızda yazılarda bulanıklaşma oluyor sizdede oluyomu veya çözümü varmı?

tomy1925

tomy1925

Üye
arkadaşlar teledonda ekranı aşağı yukarı yaparken yazılarda bulanıklaşma gibi bir şeyler oluyomu sizde örneğin facebookda aşapı yukarı kaydırdığımızda yazılarda bulanıklaşma oluyor sizdede oluyomu veya çözümü varmı?
Cihazınızın sürümü ney? Face tarayicidanmi yoksa uygulamadanmi giriyorsunuz?

cemoerg

Üye
4.3 uygulamadan giriyorum da faceyle alakalı birşey değil gibi normal bi internet sitesinde de oluyor mesala facede isim biraz kalın yazar ya işte onda bulanıklaşma bide yanındakıküçük resimde köşelerde kayma oluyor

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
4.3 uygulamadan giriyorum da faceyle alakalı birşey değil gibi normal bi internet sitesinde de oluyor mesala facede isim biraz kalın yazar ya işte onda bulanıklaşma bide yanındakıküçük resimde köşelerde kayma oluyor
4.3 yazılımını ota üzerinden mi yoksa odinden mu flash ladin ayrıca yeni sürümü kurduktan sonra wipe yaptınızmı?

cemoerg

Üye
valla o terimler ne demek bilmiyorum güncelleme yapmadan da bu sorun vardı telefon üzerinden yazılım güncellemesi yaptım hala devap ediyor

tomy1925

tomy1925

Üye
valla o terimler ne demek bilmiyorum güncelleme yapmadan da bu sorun vardı telefon üzerinden yazılım güncellemesi yaptım hala devap ediyor
Yeni sürümü yani 4.3 telden wifi uzerindenmi güncelledin? Yoksa kies yada odin gibi yazılım kurmaya yardımcı programlarlan pc uzerindenmi yaptınız guncellemeyi? Wipe derken yani fortmat lamayi kast ettim.ses açma tuşu ,orta home tuşu ,power (güç) tuşu bu 3 tuşa aynı anda bas recovery modu acilcak ordan altli üstlü 2 tane wipe data factory reset,wipe cache partition seçenekleri var onları seçip teli formatla ama dikkat rehber ve veri yedegini almayı unutma:good:

cemoerg

Üye
wifi üzerinden güncelledim o dediğin şeyleri yapsam düzelirmi ki daha önce böyle bir şeyle karşılaştıızmı

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Bendede oluyor bide ekranda siyah bişey hareket ederse arkasından mor renk çıkıyo mesela durum çubuğunu aşağıya indiriyorum yukarı kaldırıken alt tarafından mor renk çıkıyo.

cemoerg

Üye
Bendede oluyor bide ekranda siyah bişey hareket ederse arkasından mor renk çıkıyo mesela durum çubuğunu aşağıya indiriyorum yukarı kaldırıken alt tarafından mor renk çıkıyo.
baktımda bende o mor renk yok sadece yazılarda problem var

tomy1925

tomy1925

Üye
wifi üzerinden güncelledim o dediğin şeyleri yapsam düzelirmi ki daha önce böyle bir şeyle karşılaştıızmı
Bi denermisin düzelebilir eyer sıkıntı donanimsal deilde yazılımsal ise düzelir gibime geliyor.oda olmazsa 4.3 romunu indir tekrardan kur odin üzerinden

cemoerg

Üye
Telefon garsntili yalnız

cemoerg

Üye
Tmm deniyecem eyv sağolasnn

• Beğen

Üst Alt