------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eroskop100

eroskop100

Üye
Şimdi herkes indirip denediğine göre soruyorum :D root u bırakıp güncellemeye değer mi? :D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, .caner. ve cardanadam

cardanadam

cardanadam

Üye
Biraz daha detaylandırma yapmanız mümkün mü? Daha iyi anlamam açısından örnekleme yaparmısınız?
Örnek resim video internet ve mailler knox modu açıkken yaparsan sadece o modda görünüyor

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, baby_face_ ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu trafik acilmaz bu arada browser önizleme hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve .caner.
uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar bu knox tam olarak ne işe yarar bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi? Yükleyip kurdum knox modu diye birşey var ona geçiyor ama ne işe yaradığını anlayamadım.
Telefonunu 2 telefon varmış gibi kullanabiliyorsun yani 1 telefonda 2 telefon :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

musti15fb

Üye
Arkadaşlar bu Uygulama Yöneticisi'nde herhangi bir uygulamaya girince alt tarafta Önbellek var. (RAM önbelleğinden bahsetmiyorum, hafıza önbelleği.) Malum 16 GB'tan zaten 8 GB kullanıyoruz, bu önbelleğin tamamını boşaltsam 347 MB alan kazanıcam. Bu önbellek ne işe yarıyor, neler saklanıyor içinde...

• Beğen
Tepkiler: .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaşlar bu Uygulama Yöneticisi'nde herhangi bir uygulamaya girince alt tarafta Önbellek var. (RAM önbelleğinden bahsetmiyorum, hafıza önbelleği.) Malum 16 GB'tan zaten 8 GB kullanıyoruz, bu önbelleğin tamamını boşaltsam 347 MB alan kazanıcam. Bu önbellek ne işe yarıyor, neler saklanıyor içinde...
Ben siliyorum, bir sıkıntı olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
baby_face_

baby_face_

Üye
Bu trafik acilmaz bu arada browser önizleme hoşuma gitti.

Sanki tarayıcı daha da büyüdü gibime geldi üstteki bildirim barını (sarj, wifi göstergesi, saat) kaldırdılar sanırım eskisinde vardı diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54, ANIL, Nextman ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman usta güncelleyelim mi sence, senin izlenimlerin olumlu mu ?
Stock sever arkadaşlara tavsiye ederim zaten sorunlari daha iyi gozlemleme şansınız oluyor. Sonra custom rom kurarsaniz aradaki farki anlarsınız :oke:

Şuan icin herhangi bir soruna rastlamadım.

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54, baby_face_, .caner. ve 1 kişi daha
eroskop100

eroskop100

Üye
Stock sever arkadaşlara tavsiye ederim zaten sorunlari daha iyi gozlemleme şansınız oluyor. Sonra custom rom kurarsaniz aradaki farki anlarsınız :oke:

Şuan icin herhangi bir soruna rastlamadım.
Unroot için senin indexdeki 4 parçalı mg9 u kuruyorum o zaman ?

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_
tomy1925

tomy1925

Üye
Unroot için senin indexdeki 4 parçalı mg9 u kuruyorum o zaman ?
Unroot için 4 parçalı rom kurmaya gerek yok odin uzerinden 4.3 tek parça olarak atığında da Unroot olur.tabi yazılımı kurduktan sonra stabil kullanım için recovery modda wipe leri yapmayı unutma:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
drchaoss

drchaoss

Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ve şimdiden teşekkürler, ben orta halli ve görece yeni bir üye ve de yeni bir android kullanıcısıyım, otomatik güncelleme özelliğini kapatmıştım bugün tarattım ve de güncellemenin geldiğini gördüm, yorumları okuyayım da ona göre hareket edeyim dedim son 3 günün yorumlarının hepsini okuduğumda hem kafam karıştı hem de yoruldum şimdi;

1) Öncelikle büyük aksaklıkları var mı 4.3'ün, güncelleme mi önerir misiniz? (rootsuz, yeni rom eklenmemiş, samsung garantili teknosa malı telefonum)

2) Eğer önerirseniz en sağlıklı güncelleme metodu nedir ya da şöyle sorayım cihazın içindeki yazılım güncelleme sekmesinden güncelleme yapmam bir sorun çıkarır mı?

3) Yorumlarda reset atma format atma gibi şeylerden bahsedilmiş, güncelleme sonrası ihtiyacım var mı?

4) Ve şu *#1234# ile öğrendiğimiz şeyler nedir acaba?

5) Ve çok olmayacaksa şu mg9 falan gibi şeyler nedir acaba :)

Biraz uzun bir mesaj oldu; ama yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar :)

Üst Alt