Biraz daha detaylandırma yapmanız mümkün mü? Daha iyi anlamam açısından örnekleme yaparmısınız?Knox modunda yaptığın her şey sadece Knox modunda görünüyor
Örnek resim video internet ve mailler knox modu açıkken yaparsan sadece o modda görünüyorBiraz daha detaylandırma yapmanız mümkün mü? Daha iyi anlamam açısından örnekleme yaparmısınız?
Şimdi anladım çok teşekkür ederim.Örnek resim video internet ve mailler knox modu açıkken yaparsan sadece o modda görünüyor
Rica ederimŞimdi anladım çok teşekkür ederim.
Evet gelmis irak icinde biraz gecte olsa aldikİran ve Irak içinde 4.3 geldi şu an indiriyorum, inş, bir sorunla karşılaşmam.

Telefonunu 2 telefon varmış gibi kullanabiliyorsun yani 1 telefonda 2 telefonArkadaşlar bu knox tam olarak ne işe yarar bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi? Yükleyip kurdum knox modu diye birşey var ona geçiyor ama ne işe yaradığını anlayamadım.

Nasil hızlı mı Yeni browser ?Bu trafik acilmaz bu arada browser önizleme hoşuma gitti.
Ben siliyorum, bir sıkıntı olmuyor.Arkadaşlar bu Uygulama Yöneticisi'nde herhangi bir uygulamaya girince alt tarafta Önbellek var. (RAM önbelleğinden bahsetmiyorum, hafıza önbelleği.) Malum 16 GB'tan zaten 8 GB kullanıyoruz, bu önbelleğin tamamını boşaltsam 347 MB alan kazanıcam. Bu önbellek ne işe yarıyor, neler saklanıyor içinde...
Gayet akıcı kardeşim turbo paket ilede coşuyorNasil hızlı mı Yeni browser ?

Nasil hızlı mı Yeni browser ?
Sanki tarayıcı daha da büyüdü gibime geldi üstteki bildirim barını (sarj, wifi göstergesi, saat) kaldırdılar sanırım eskisinde vardı diye biliyorum.Bu trafik acilmaz bu arada browser önizleme hoşuma gitti.
Nextman usta güncelleyelim mi sence, senin izlenimlerin olumlu mu ?Gayet akıcı kardeşim turbo paket ilede coşuyor![]()
Stock sever arkadaşlara tavsiye ederim zaten sorunlari daha iyi gozlemleme şansınız oluyor. Sonra custom rom kurarsaniz aradaki farki anlarsınızNextman usta güncelleyelim mi sence, senin izlenimlerin olumlu mu ?

Unroot için senin indexdeki 4 parçalı mg9 u kuruyorum o zaman ?Stock sever arkadaşlara tavsiye ederim zaten sorunlari daha iyi gozlemleme şansınız oluyor. Sonra custom rom kurarsaniz aradaki farki anlarsınız
Şuan icin herhangi bir soruna rastlamadım.
Sanki tarayıcı daha da büyüdü gibime geldi üstteki bildirim barını (sarj, wifi göstergesi, saat) kaldırdılar sanırım eskisinde vardı diye biliyorum.

Unroot için 4 parçalı rom kurmaya gerek yok odin uzerinden 4.3 tek parça olarak atığında da Unroot olur.tabi yazılımı kurduktan sonra stabil kullanım için recovery modda wipe leri yapmayı unutmaUnroot için senin indexdeki 4 parçalı mg9 u kuruyorum o zaman ?