------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

tomy1925

tomy1925

Üye
bütün rehber mesaj ve bilgiler gitti
nasıl aklıma gelmedi seni uyarmak:zzz: yedek derken aklım tamamen rom yedegine gitti özür dilerim arkadşım.
gmail hesabın yokmuydu gmail hesabın varsa daha onc rehber sekronize yaptıysan rehberin geri kurtarabilirsin gmail hesabını tekrardan girip

cardanadam

cardanadam

Üye

• Beğen
Tepkiler: ANIL
condo06

condo06

Üye
Şimdi modem dosyasına bakıyorum bulduğumda mesaja ekleyecem onu odin modem bölümüne ekle sonra start de sonra cihazı fabrika ayarlarına çekip denermisin.
hocam modem dosyasını bulamadınız herhalde

musti15fb

Üye
Arkadaşlar bu uygulama yöneticisinde ki uygulamalarda ki önbellek ne işe yarıyor, önbelleği silsem ne olur? Eğer silersem 347 MB alan kazanacağım.

brilliant

Üye
nasıl aklıma gelmedi seni uyarmak:zzz: yedek derken aklım tamamen rom yedegine gitti özür dilerim arkadşım.
gmail hesabın yokmuydu gmail hesabın varsa daha onc rehber sekronize yaptıysan rehberin geri kurtarabilirsin gmail hesabını tekrardan girip
rehberi hallettimde mesajlar ne yazıkki gitti inşallah sorunla karşılaşmam yine :S

tomy1925

tomy1925

Üye
rehberi hallettimde mesajlar ne yazıkki gitti inşallah sorunla karşılaşmam yine :S
rehberini kurtarabildiğine sevindim.wipe leri yaptıysan artık cihazla ilgili bi sorun cıkmayacagını düşünüyorum:hmmm

kasirga78

Üye
arkadaslarrr merhaba bende telefonumu dün güncelledim ve pişman oldum. öncelikle 3x4 klavye tipi yok varda ben mi bulamadm anlayamadım. söylendigi kadar hızda vs bi deişim de göremedim açıkcası. klavye konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim teşekkürler.

vic353

vic353

Üye
se linux durumu neden enforcing? permissive olmasi gerekmez mi 4.3 yuklemeden once oyleydi

kralrxt

Üye
Arkadaş lar bu italatci firma garantili telefonlara ota guncelleme gecekmi bilgisi olan varmi

brhn34

brhn34

Üye
Elinde turk romu mevcut olan var mi?
Rus romunu kurmuştum. Turk romuna gecmek istiyorum

baby_face_

baby_face_

Üye
İran ve Irak içinde 4.3 geldi şu an indiriyorum, inş, bir sorunla karşılaşmam.

• Beğen
Tepkiler: best tiger ve cardanadam
baby_face_

baby_face_

Üye
Neden İran veya Irak romu kurmak istiyorsun dostum:hmmm
Telefonu Iran'dan aldığım için resmi sürüm dışına çıkmak istemiyorum. Şimdi kurdum gayet stabil ve hatasız.
Rem kullanımı azalmış, cihazın kullanılan belleği artmış. Ayrıca en beğendiğim özellik ise menü tuşuna basılı tuttuğumuzda varsayılan programlara kısa yoldan ulaşıp kaldırabiliyoruz.
Wifii, geç uyanma ve şebeke problemi yaşamadım. Cihaza vipe işlemi de uygulamadım.
Rehber yine 10 saatte açılıyor :)

Son düzenleme:
condo06

condo06

Üye
teşekkür ederim ilginiz için
nextman hocam şebeke sorunumu XXUBMG9 modemini xda dan indirip flashlayarak çözdüm ama boşuna sayacı 1 arttırıp garanti dışı kaldık :( benim merak ettigim neden 4.3ün kendi modeminde telefon sebeke sorunu yaşadı acaba sorun cihazda donanımsal mı yazılımsalmı :S

Üst Alt