------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

condo06

condo06

Üye
4.3den 4.2.2 döndüm şebeke problemim oldugu için simdi komple ımei uctu üstelik sayaçta calıstı :S

condo06

condo06

Üye
4.3 te şebeke sorunum olustu size msj olarakta söylemiştim peki simdi ne yapmalıyım tekrar 4.3ü flaslayıp rootladıktan sonra csc mi değiştirmeliyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 te şebeke sorunum olustu size msj olarakta söylemiştim peki simdi ne yapmalıyım tekrar 4.3ü flaslayıp rootladıktan sonra csc mi değiştirmeliyim
4.3 romu odin ile tekrar kurun şebeke imei sorunu düzelmez ise belirtin modem dosyasını ekstra atmanız gerekebilir ama root işlemi henuz yok sayaç işinin çözümü olursa paylaşacam

condo06

condo06

Üye
tesekkür ederim şebeke problemi yüzünden basımıza gelenlere bak :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkür ederim şebeke problemi yüzünden basımıza gelenlere bak :)
Rica ederim burdan tekrar belirteyim özelden lütfen mesaj yazmayınız zira 2 milyonu aşkın üye sayısına ulaşılmış bir sitede forum mantığının anlamı kalmaz ilginizede ayrıca teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.:)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve condo06
condo06

condo06

Üye
Rica ederim burdan tekrar belirteyim özelden lütfen mesaj yazmayınız zira 2 milyonu aşkın üye sayısına ulaşılmış bir sitede forum mantığının anlamı kalmaz ilginizede ayrıca teşekkür eder keyifli forumlar dilerim.:)
4.3 odin ile yükledim daha önceki gibi sebeke problemi devam ediyor mobil veri acılmıyor acılsada 3G-H-H+ seklinde sürekli degişiyor ama kesinlikle veri aktarımı yok. üstelik bazen aramada yapmıyor :S

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
*#1234# tuslayın ekran resmini eklermisin birde cihaz hakkında kısmını tabi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi modem dosyasına bakıyorum bulduğumda mesaja ekleyecem onu odin modem bölümüne ekle sonra start de sonra cihazı fabrika ayarlarına çekip denermisin.

condo06

condo06

Üye
Şimdi modem dosyasına bakıyorum bulduğumda mesaja ekleyecem onu odin modem bölümüne ekle sonra start de sonra cihazı fabrika ayarlarına çekip denermisin.
4 gözle bekliyorum

brilliant

Üye
Merhaba arkadaşlar benim bir sonunum var 4.3 güncellemesini yaptıktan sonra bildirim paneli (yukarıdan aşağıya indirerek açtığımız panel) açamıyorum telefonu kapatıp açınca kullanıyorum ama biraz zaman geçince tekrar çalışmaz oluyor benim gibi bu sorunu yaşayan var mı varsa bir çözüm bulduysa benimlede paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

tomy1925

tomy1925

Üye
Merhaba arkadaşlar benim bir sonunum var 4.3 güncellemesini yaptıktan sonra bildirim paneli (yukarıdan aşağıya indirerek açtığımız panel) açamıyorum telefonu kapatıp açınca kullanıyorum ama biraz zaman geçince tekrar çalışmaz oluyor benim gibi bu sorunu yaşayan var mı varsa bir çözüm bulduysa benimlede paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
arkadasım kurulumdan sonra full wipe yaptınmı?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
Telefonun güncelle bölümünden indirip yaptım güncellemeyi fu ll wipe yapmadım nasıl yapılıyor?
ses acma tusu home tusu ve acma kapa ma tusuna aynı anda basıldıgında recovery mode acılcak oradan sırasıyla wipe data factory reset wipe cache partition yapıp ve en son system now yapıp teli başlat:spr

brilliant

Üye
ses acma tusu home tusu ve acma kapa ma tusuna aynı anda basıldıgında recovery mode acılcak oradan sırasıyla wipe data factory reset wipe cache partition yapıp ve en son system now yapıp teli başlat:spr
yedek almama gerek var mı?

tomy1925

tomy1925

Üye
yedek almama gerek var mı?
Wipe yaparken yedek almaya gerek yok.rom, kernel vs gibi yazılımlar kurmak istediğinde romun ve efs klasorunun (imei) yedegini almak en mantıklısi! oluşabilecek bi sorun ve hata da eski haline dönmek adina alınır:good:

brilliant

Üye
Wipe yaparken yedek almaya gerek yok.rom, kernel vs gibi yazılımlar kurmak istediğinde romun ve efs klasorunun (imei) yedegini almak en mantıklısi! oluşabilecek bi sorun ve hata da eski haline dönmek adina alınır:good:
bütün rehber mesaj ve bilgiler gitti

cardanadam

cardanadam

Üye
Bende bikere oldu zaten sonrası reset attım şu anda bir sorun görünmüyor

ANIL

ANIL

Admin
4.3 ile ilk pil değerlerini pil biterse paylaşacağım :D

• Beğen
Tepkiler: cardanadam

Üst Alt