Tolga3521
Üye
arkadaslar benim telefona daha gelmedi...
Acaba benim yurdısından geldiği için olabilirimi
Olabilir.bilgisi olan yokmu?
Hyr gelmedi.
Valla onu ben bilmiyorum nextman usta yardım eder sanaRoot lu telefona direk güncelleme atınca sayaç artıyor mu ? Önce mg9 mu atmamı mı tavsiye edersiniz ?
Bizi kapliyor yeni surumde gelmis olmasi lazim arkadasimNiye gelmedi acaba wallet..ayrica yuklemekmi gerekiyor yoksa bizi kapsamiyormu ?
Üzerine bir güncelleme daha gelir o zaman yakın zamandaArkadaslar soylenen yeniliklerin cogu gelmedi gelen birkac yenilik var o kadar knoxx play oyunlar bide gorev yoneticisi yenilendi bu google play musicde kullanmadigim halde acik surekli ne wallet ne gear yada digerleri gelmedi klavyede iyi degil.
Önceki surumun mg9 ise suan atacagin yeni romdaRoot lu telefona direk güncelleme atınca sayaç artıyor mu ? Önce mg9 mu atmamı mı tavsiye edersiniz ?
Önceki surumun mg9 ise suan atacagin yeni romda sayaç artmazRoot lu telefona direk güncelleme atınca sayaç artıyor mu ? Önce mg9 mu atmamı mı tavsiye edersiniz ?

Google Play Müzik sürekli açık kapatıyorum gene açılıyo. Neden olabilir ?
Bence hiç riske atma root kalksın ondan sonra güncellebenim telde root tamamen kalkmaış güncellemeyi direk yapıyım mı yoksa factory reseti yükleyip mi güncelleyeyim
bu factory reset nasıl yüklenecek onu anlamadımBence hiç riske atma root kalksın ondan sonra güncelle
Nextman abinin indexinde var. Anlatıyor da orada. Daha önce odin ile yükleme yaptınız mı?bu factory reset nasıl yüklenecek onu anlamadım