------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Kursagimda kaldi :)

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54, Nextman ve .caner.

.caner.

.caner.

Üye
Hayır Arkadaşlar henuz 9500 için TR olarak kies gelmedi eğer yanlış anlaşılma varsa düzelteyim az önceki verdiğimi kies güncelleme bilgisiydi.İkisi tamamen farklı şeyler
Şimdi anladım. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve muratvemine
.caner.

.caner.

Üye
Abi sayac sıfırlama çıktı mı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi sayac sıfırlama çıktı mı?
Yok güzel kardeşim bootloader işi çözülene kadar çıkmaz.Zaten kimse denemek istemez :) kesin testler yapılsın sonra ama zaten bundan sonra bu tip işler biraz zor gibi en azından orta seviyede bilgisi olan bir kullanıcı dahi baya uğraşması gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Yok güzel kardeşim bootloader işi çözülene kadar çıkmaz.Zaten kimse denemek istemez :) kesin testler yapılsın sonra ama zaten bundan sonra bu tip işler biraz zor gibi en azından orta seviyede bilgisi olan bir kullanıcı dahi baya uğraşması gerekecek.
Tamam abi, Teşekkürler. Ertelenecek desene 4.3 Güncellemesi benim için.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam abi, Teşekkürler. Ertelenecek desene 4.3 Güncellemesi benim için.
Benim güncelleme ile ilgili zaten tam oturmadan yükleme gibi bir derdim yok :) hiç yüklemeyen ve stock sürümde kalanlar bana göre avantajlı konumda şu an :oke:

• Beğen
Tepkiler: muratvemine, eskbxl, cardanadam ve 1 kişi daha
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Hayır Arkadaşlar henuz 9500 için TR olarak kies gelmedi eğer yanlış anlaşılma varsa düzelteyim az önceki verdiğimi kies güncelleme bilgisiydi.İkisi tamamen farklı şeyler
Hocam bende telefona güncelleme geldi sanmıştım hayallerim suya düştü :)) ama çok yakın hissedebiliyorum yakın zamanda gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
uguro

uguro

Üye
Play Storede ki yeni kitaplar bölümü dikkatinizi çektimi :D

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
tomy1925

tomy1925

Üye
gelsin artık su guncellemede millette rahat etsin samsung da:box

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54

NanoTechnology

Üye
Y
Oyundan girip çıkış yapmayı denediniz mi ?
Hesaba erişim sağlayamıyorum. Yani oyuna girince belli oluyor bi Gameloft hesabı açık üstte ismim yazıyor ama hesap bilgilerine erişemiyorum. Sadece hesabın açık olduğu belli. Hesap ayarları falan yok.

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Y

Hesaba erişim sağlayamıyorum. Yani oyuna girince belli oluyor bi Gameloft hesabı açık üstte ismim yazıyor ama hesap bilgilerine erişemiyorum. Sadece hesabın açık olduğu belli. Hesap ayarları falan yok.
Aynı durum benimde başıma gelmişti oyun içinde ki profil ayarlarından yapabiliyorsunuz

NanoTechnology

Üye
Aynı durum benimde başıma gelmişti oyun içinde ki profil ayarlarından yapabiliyorsunuz
Hangi Gameloft oyununda profil seçeneği var. Bende şu an Asphalt 8 yüklü fakat profil seçeneğini bulamadım.

NanoTechnology

Üye

Böyle bir ekran var

NanoTechnology

Üye
Ama hesap açık belli. Bide Dungeon Hunter'a girip bakim.

bela55

bela55

Üye
Sa usb sarji bilgisayara takinca hic şarj etmiyo sizce bu neden kaynaklanıyor prize takinca hizli bir şekilde sarj oluyor.

.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bela55

Üst Alt