sawbaba54
Üye
Yarın gelmezse haftaya muhakkak gelecek bugün 3 4 ülkenin güncellemesini birden vermişlerGelmedi daha.
Insallah 10 gun icinde aliriz.![]()
Yarın gelmezse haftaya muhakkak gelecek bugün 3 4 ülkenin güncellemesini birden vermişlerGelmedi daha.
Insallah 10 gun icinde aliriz.![]()
Bence gayet iyi

Hocam gerçekten kies'le 4.3 ü indirebiliyormuyuz ?Keşke kies kadar telefona gönderilse diyorum artık kies programınızı kontrol etmenizde fayda var güncelleme gelmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bu nedenle güncellemeler veriliyor sıkıntı olmaması için zaten sammobile'da rom listesine bakarsanız kiesmi cihazmı işareti belirtir mutlakaHocam gerçekten kies'le 4.3 ü indirebiliyormuyuz ?

Teşekkürler hocam da ben hiç kiesi kullanmadım rica etaem yardımcı olabilirmisiniz ?Evet bu nedenle güncellemeler veriliyor sıkıntı olmaması için zaten sammobile'da rom listesine bakarsanız kiesmi cihazmı işareti belirtir mutlaka![]()
Kies programı basit senkronizasyon bir programdır güncel versiyonunuTeşekkürler hocam da ben hiç kiesi kullanmadım rica etaem yardımcı olabilirmisiniz ?
9mb çektigini hatırlıyoms4'ün çektigi resim kç megabyt
Nasil ama
Stock rom MG9 1 kere sarja taktım. Böyle olmasi imkansız yoksa.Caner.hangi rom bu?
Hangi ayarlari yaptin? Pil kullanimin cok iyi
Az önce denedim yoktuPeki beyler şuan i9500 modeli icin Turkiye Kies guncellemesi çikti mi?

Sende dene bir. Benim telefon vodafone o yüzden olabilir.Yanlis anlamadiysam cikti diyorlardi sevinmistimm