Şimdi anladım. Teşekkürler.Hayır Arkadaşlar henuz 9500 için TR olarak kies gelmedi eğer yanlış anlaşılma varsa düzelteyim az önceki verdiğimi kies güncelleme bilgisiydi.İkisi tamamen farklı şeyler
Yok güzel kardeşim bootloader işi çözülene kadar çıkmaz.Zaten kimse denemek istemezAbi sayac sıfırlama çıktı mı?
kesin testler yapılsın sonra ama zaten bundan sonra bu tip işler biraz zor gibi en azından orta seviyede bilgisi olan bir kullanıcı dahi baya uğraşması gerekecek.Tamam abi, Teşekkürler. Ertelenecek desene 4.3 Güncellemesi benim için.Yok güzel kardeşim bootloader işi çözülene kadar çıkmaz.Zaten kimse denemek istemezkesin testler yapılsın sonra ama zaten bundan sonra bu tip işler biraz zor gibi en azından orta seviyede bilgisi olan bir kullanıcı dahi baya uğraşması gerekecek.
Benim güncelleme ile ilgili zaten tam oturmadan yükleme gibi bir derdim yokTamam abi, Teşekkürler. Ertelenecek desene 4.3 Güncellemesi benim için.
hiç yüklemeyen ve stock sürümde kalanlar bana göre avantajlı konumda şu an 
Hocam bende telefona güncelleme geldi sanmıştım hayallerim suya düştüHayır Arkadaşlar henuz 9500 için TR olarak kies gelmedi eğer yanlış anlaşılma varsa düzelteyim az önceki verdiğimi kies güncelleme bilgisiydi.İkisi tamamen farklı şeyler
) ama çok yakın hissedebiliyorum yakın zamanda gelecek 
Oyunun içinden girdim (Dungeon Hunter III)Nerden girdin tarayacidan mı ?
Oyundan girip çıkış yapmayı denediniz mi ?Oyunun içinden girdim (Dungeon Hunter III)
Hesaba erişim sağlayamıyorum. Yani oyuna girince belli oluyor bi Gameloft hesabı açık üstte ismim yazıyor ama hesap bilgilerine erişemiyorum. Sadece hesabın açık olduğu belli. Hesap ayarları falan yok.Oyundan girip çıkış yapmayı denediniz mi ?
Aynı durum benimde başıma gelmişti oyun içinde ki profil ayarlarından yapabiliyorsunuzY
Hesaba erişim sağlayamıyorum. Yani oyuna girince belli oluyor bi Gameloft hesabı açık üstte ismim yazıyor ama hesap bilgilerine erişemiyorum. Sadece hesabın açık olduğu belli. Hesap ayarları falan yok.
Hangi Gameloft oyununda profil seçeneği var. Bende şu an Asphalt 8 yüklü fakat profil seçeneğini bulamadım.Aynı durum benimde başıma gelmişti oyun içinde ki profil ayarlarından yapabiliyorsunuz
Oyuna gir ayarlar >profil >sosyal girdikten sonra çıkış yapHangi Gameloft oyununda profil seçeneği var. Bende şu an Asphalt 8 yüklü fakat profil seçeneğini bulamadım.
O zaman bi sorun yok gibi görünüyor
Böyle bir ekran var
Bilgisayarın usb portu o kadar akım veremiyor.Sa usb sarji bilgisayara takinca hic şarj etmiyo sizce bu neden kaynaklanıyor prize takinca hizli bir şekilde sarj oluyor.