------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
bi deniyelimsansımızı ozcan en azında aklımda soru işeretleri kalmaz :hmmm
Kardes bu 4.3 sayac sıfırlama olayı biranonce cozulse ya. Telefonuma uvey evlat gozuyle bakıyorum artık :P . Bi arkadasın dediği gibi ios dan farkimiz kalmicak. Android ozgurlugumuz elimizden aliniyor yavas yavas

tomy1925

tomy1925

Üye
Kardes bu 4.3 sayac sıfırlama olayı biranonce cozulse ya. Telefonuma uvey evlat gozuyle bakıyorum artık :P . Bi arkadasın dediği gibi ios dan farkimiz kalmicak. Android ozgurlugumuz elimizden aliniyor yavas yavas
kesinlikle katılıyorum caner arkadsın ve sizin dediğiniz gibi bi android özgürlüğümüz vardı onuda cok gördü koreliler.böyle devam ederlerse snırlarını zorlarlar liderliği kaptırırlar rakiplerine buda hos olmaz onlar icin

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aramızda kalsın gençler bende sizin gibi düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, eroskop100 ve .caner.

mcdogan20

Üye
4.3 ne zaman gelecek,gelsede yüklesek niye hala gelmedi gibi birçok yorum var sayfalarca.inanın geldiğine pişman olucaksınız ve üstüne bir yama gelsin hataları düzeltilsin diyeceksiniz.rusya sürümünü kurdum,mesajlara geç giriyor,birini aramaya çalıştığında o ekranda 1-2 saniye bekletiyor,kameradan ana menüye atıyor her girdiğimde,ayrıca görüntüyü çekip zoomladıktan sonra tam olarak net gözükmüyor fotolar.yani eskiden oldğu gibi değil,bütün bu hatalara rağmen en büyük hatasıda öyle bir şarj yiyorki,telefon prizde kullanmanız lazım resmen,su gibi şarj gidiyor.o yüzden gelsin diye beklemek manasız,ben rusya sürümünü denedm,snra 4.2.2 ye döndüm.ardından unknown sürümü çkmıştı,changelist yüksek oldğu için onuda kurdum denedm yne aynı sorunlar.yne 4.2.2 ye döndüm.imei gittimi derseniz imei gitmedi,odinle xxubmh1 flashladm wipe yaptım açıldı.iyi forumlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorunlar olabilir bu bir gerçek bu nedenle yüklemede acele edilmemesi gerektiğini belirtmiştim.Ancak sizde imei gitmemiş olsa bile sayaç aktif olmuş olmalı ?

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
4.3 ne zaman gelecek,gelsede yüklesek niye hala gelmedi gibi birçok yorum var sayfalarca.inanın geldiğine pişman olucaksınız ve üstüne bir yama gelsin hataları düzeltilsin diyeceksiniz.rusya sürümünü kurdum,mesajlara geç giriyor,birini aramaya çalıştığında o ekranda 1-2 saniye bekletiyor,kameradan ana menüye atıyor her girdiğimde,ayrıca görüntüyü çekip zoomladıktan sonra tam olarak net gözükmüyor fotolar.yani eskiden oldğu gibi değil,bütün bu hatalara rağmen en büyük hatasıda öyle bir şarj yiyorki,telefon prizde kullanmanız lazım resmen,su gibi şarj gidiyor.o yüzden gelsin diye beklemek manasız,ben rusya sürümünü denedm,snra 4.2.2 ye döndüm.ardından unknown sürümü çkmıştı,changelist yüksek oldğu için onuda kurdum denedm yne aynı sorunlar.yne 4.2.2 ye döndüm.imei gittimi derseniz imei gitmedi,odinle xxubmh1 flashladm wipe yaptım açıldı.iyi forumlar
Evet sarj olayı benimde dikkatimi çekti . Yanında gelen ek programları guvenli modda devre dışı bıraktım ve sarj duzeldi. Diğerlerine dikkat etmedim ! Bi bakim

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
Evet sayacı bi kontrol edermisin ?

tomy1925

tomy1925

Üye
Sorunlar olabilir bu bir gerçek bu nedenle yüklemede acele edilmemesi gerektiğini belirtmiştim.Ancak sizde imei gitmemiş olsa bile sayaç aktif olmuş olmalı ?
nextman usta kies bahsettiğim gibi umg9 yazılımını gördü kurmak icin kurulumu baslattım indirim %100 tamamladı cihaz kendini kurulum asamasında kapatıp download moda aldı ve ardından kies hata verdi acil durum kurtarma kodunu verip tekrardan baglanmamı istedi. bu konuda bi fikrin yada tavsiyen varmı:hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onur benim başım döndü senin cihaza ne oldu kim bilir :blink: :) virüs ve çeşitli engelleme uygulaman varsa kapat tekrar dene kardeşim

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
Onur benim başım döndü senin cihaza ne oldu kim bilir :blink: :) virüs ve çeşitli engelleme uygulaman varsa kapat tekrar dene kardeşim
netman usta kies yazılımı kurmayı basaramadı herhangi bi hata nedeniyle yazılım kurulumu basarısız servis desteği almanız gerekir alt kısımda da onay layın kutucugu vardı onay ladım kies kapandı usb kabloyu cıkardım teli acim dedim kies ve pc arası baglantı sorunu hatası aldım:ah Allah'tan odin moda giriyor tel suan tekrardan rom flash lıyorum bu gidisle benim omrüm fazla uzun surmez ya kalpten yada uykusuzluk tan giderim:blink::|

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok yok sendeki bu azimle bizide geçersin hardbrick etmede , bugün nedersem çıkıyor biliyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Yok yok sendeki bu azimle bizide geçersin hardbrick etmede , bugün nedersem çıkıyor biliyorsun :D
estafğrullah seni gecmek ne hattimize üstat ben bu geceyi kazasız belasız gecim sabaha benden sanslısı olmaz derim:Dben yatar arkadaslar telefonumun basına bi iş getirmeden en iyisi uyumak sanırım:D netman usta bilgi paylaşımın için teşekürler.seninde basını döndürdük gece gece hakkını helal et:D iyi geceler:)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
estafğrullah seni gecmek ne hattimize üstat ben bu geceyi kazasız belasız gecim sabaha benden sanslısı olmaz derim:Dben yatar arkadaslar telefonumun basına bi iş getirmeden en iyisi uyumak sanırım:D netman usta bilgi paylaşımın için teşekürler.seninde basını döndürdük gece gece hakkını helal et:D iyi geceler:)
Kies bişey yapamaz artık sayactan dolayı. Tahminimce telefonun download modda acılıyordur. Tek yapabilecegin sey odinle rusya romunu yuklemek ve o haliyle bir sure bu sorunun cozulmesini beklemek.

• Beğen
ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
Rusya 4.3 romunu yukleyip sonrada baska ulkenin 4.2 sine donunce kies e her bagladıgında guncelleme gorecektir ve ardındanda guncellemeyi yukleyi secersen download moda gecince hata verip acil kurtarma kodu verir en sonunda kısır donguye girersin şuan için tek çare 4.3 de beklemen

Sciondar

Sciondar

Üye
Samsung s4 e böyle davranıyor s3 sahipleri ne yapacak acaba

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
Rusya 4.3 romunu yukleyip sonrada baska ulkenin 4.2 sine donunce kies e her bagladıgında guncelleme gorecektir ve ardındanda guncellemeyi yukleyi secersen download moda gecince hata verip acil kurtarma kodu verir en sonunda kısır donguye girersin şuan için tek çare 4.3 de beklemen
Evet haklisin caner dediğin gibi oluyor sanırım bu konuda benim gibi tecrube edinmisindir. Gece telefonuma ve kendime yapmadigim iskence kalmadi:D defalarca imei numaram uctu :S suan kullandığım rom XXUBMEA 4.2 stock rom.

mcdogan20

Üye
sayaç şuanda 1 olarak gözüküyor,4.3 den ilk döndüğümde zaten 1 olmuştu,tekrar yükleyip tekrar döndüğümde yine 1 kaldı.yurtdışı zaten cihazım,garantiyi düşünmediğim için hertürlü deneme yapıyorum

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozaman sorun yok denemelirinizde başarılar:)

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
sayaç şuanda 1 olarak gözüküyor,4.3 den ilk döndüğümde zaten 1 olmuştu,tekrar yükleyip tekrar döndüğümde yine 1 kaldı.yurtdışı zaten cihazım,garantiyi düşünmediğim için hertürlü deneme yapıyorum
Doğan sen bu garanti konusunda sanslisin ya ben:D cihaz da 6 aylik geride koskocaman 18 ay var.! Benimde elim kolum rahat durmayacagi icin simdiden kendimden korkuyorum :D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Doğan sen bu garanti konusunda sanslisin ya ben:D cihaz da 6 aylik geride koskocaman 18 ay var.! Benimde elim kolum rahat durmayacagi icin simdiden kendimden korkuyorum :D
Chainfire çıkartır umarım bir an önce Triangle away i.

Üst Alt