------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Benim batarya ile herkese tavsiyem şu güncellemeyi beklemeniz Temiz bir kurulum ile herşey ortaya çıkacak arkadaşlar :oke:
Güncellenmeyi dört gözle bekliyoruz hocam :) ama samsung çok yavaş 2 gündür yine aynı ülkeler den başka ülkeye güncelleme gelmemis sammobile de unknown adlı bir ülkeye bugün verilmiş ama hangi ülke yazmıyor :) bizim ülke olmadığı kesin kies yada telefondan güncelleme hala yok

• Beğen
Tepkiler: .caner.

cardanadam

cardanadam

Üye
Yok zira sorunu açıklayıcı sorman benim açımdanda iyi :oke: şimdi gelelim batarya şişmesine neler sebeb olur

Cihazın şarj aleti dışında universal şarj dediğimiz cihazlarla şarj etme
Çeşitli araclarda bulunan usb girişlerinden şarj etme
Power ve usb girişi eski kasalı pc'lerden şarj etme

Yukarıda saydığım ve tecrübelerimle test ettiğim kişisel öngörülerdir.Mesela N8 hala kullanıyorum şarjı günde 2-3 saat konuşmama rağmen bluetooth sürekli açık 4 gün şarjı gidiyor.Şimdi herkes soracak abi nasıl gidiyor :D ?.Arkadaşlar aldığım günden itibaren asla orjinal şarjından başka cihazlarla şarj etmedim ve sistem zaten farklı bu sebeble örnek olsun diye belirttim.:oke:

Gelelim Galaxy S4 cihazımıza ben cihazı ilk aldığım 1. haftada sürekli şarj cihazı ile cihaz kapanana kadar kullanıp öyle şarj ettim ve kullanım sürem 28-29 saati buldu tabi gerektiğinde veri yollarını açarsanız 4 günü dahi görebilirsiniz.

Ancak 2. haftada aynı şekilde pc ile usb şarj yaptığımda bu çok farketti akşamı zor götürüyordu

Sonuç olarak Batarya orjinal şarj - orjinal batarya :oke:

Saygılarımla :)
Ben asla orjinal şarj cihazindan başka cihaza takmiyorum ama neden oldu anlayamadım maxicep ana sayfada okuduğum bir habere göre s4 Bataryalar sorunluymuş ve servis ücretsiz değişim yapıyormuş ama o haberi okuduğumda sipariş vermiştim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sabredelim arkadaşlar zaten emin olun herkes güncellemeyi bekliyor.Yapacak bir şey yok :).Ben LG tvde de mesela bu sorunu yaşadım yurtdışında arkadaşım bende 6 ay önce aldı güncellemeyi benden daha ucuza aldı daha sayabilirim.:) ama malesef firmalar hakkında hakaret etmem bana birşey kazandırmıyor yada sinirlenip telefonu fırlatmam :)

En güzel atasözümüz ne der " Keski sirke küpüne zarar " sakin olalım :) bekleyelim

Ben asla orjinal şarj cihazindan başka cihaza takmiyorum ama neden oldu anlayamadım maxicep ana sayfada okuduğum bir habere göre s4 Bataryalar sorunluymuş ve servis ücretsiz değişim yapıyormuş ama o haberi okuduğumda sipariş vermiştim
Bende okudum ama kapsamı çok dar üretim numaraları değişiyor istersen servis ile bir görüş :oke: Bende dediğim gibi karşılaştığım tecrübelerimi ifade ettim :)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, .caner. ve suskunderbedar3
frowell

frowell

Üye
Arkadaşlar 4.3 e geçmeden önce CyanogenMod denemek istiyorum. İlk defa rom atıcam. Daha önce hiç uğraşmadım odin rom root falan. Bu romu atmamda herhangi bir risk var mı? Imei uçması falan görüyorum arasıra forumda da.

cardanadam

cardanadam

Üye
Sabredelim arkadaşlar zaten emin olun herkes güncellemeyi bekliyor.Yapacak bir şey yok :).Ben LG tvde de mesela bu sorunu yaşadım yurtdışında arkadaşım bende 6 ay önce aldı güncellemeyi benden daha ucuza aldı daha sayabilirim.:) ama malesef firmalar hakkında hakaret etmem bana birşey kazandırmıyor yada sinirlenip telefonu fırlatmam :)

En güzel atasözümüz ne der " Keski sirke küpüne zarar " sakin olalım :) bekleyelim

Bende okudum ama kapsamı çok dar üretim numaraları değişiyor istersen servis ile bir görüş :oke: Bende dediğim gibi karşılaştığım tecrübelerimi ifade ettim :)
Üretim numarası derken?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Batarya üzerinde yazandi yanlış hatırlamıyorsam. Net bilgi servislerde mevcut ama bir çok kişiye kapsam dışı olduğu iletilmiş.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
cardanadam

cardanadam

Üye
Batarya üzerinde yazandi yanlış hatırlamıyorsam. Net bilgi servislerde mevcut ama bir çok kişiye kapsam dışı olduğu iletilmiş.
Neyse yapacak bir şey yok şu anda yeni bataryayi kullanıyorum akşam şarj bitenekadar kullandım saat 23:30 civarı şarja bağladım sabah saat 07:45 civarı şarj dan cikarttim gps ve veri bağlantı açık şu anda şarj 90% bakalım ilerleyen zamanlardaki durum ne olacak

• Beğen
Tepkiler: Nextman
baby_face_

baby_face_

Üye
İos 7.0.3 ü yayınladı, android hala 4.3 ü yayımlamadı deli olacağım :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: Sciondar, sawbaba54, .caner. ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine mi aynı konu :ah:çay:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve suskunderbedar3
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az bir sabredin yahu :) günceleme sonrası Cihaz S5 olmayacak ya :)

• Beğen
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Az bir sabredin yahu :) günceleme sonrası Cihaz S5 olmayacak ya :)
Bekleye bekleye ağaç olduk hocam :)

Nextman hocam bir kaynaktan okudum ne kadar doğru bilmiyorum sana sormak istedim hani şimdi kalkip 4.3 romu yükleyen biri asla 4.2 ye geri dönüş yapılmiyomus artık bu konuda bir bilgin var mı hocam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet haklısınız benimde canım sıkıldı ama dün servisten arkadaşımla konuştum istanbulda yakındır güncelleme gelir dedi onalarada geliyor çünkü :oke:

Evet bu güncelleme ile hem sürüm hemde sürümler arası farklı CSC yükleme engeli eklendiğini okudum sammobile'da

• Beğen
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Evet haklısınız benimde canım sıkıldı ama dün servisten arkadaşımla konuştum istanbulda yakındır güncelleme gelir dedi onalarada geliyor çünkü :oke:

Evet bu güncelleme ile hem sürüm hemde sürümler arası farklı CSC yükleme engeli eklendiğini okudum sammobile'da
Bilgi için teşekkür ederim hocam ama engeli kaldırmanin yolunu ileri zamanda bir yöntem çıkar diye düşünüyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anında burada olur emin olun :) :eller: :oke:

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye

Bayağı kötü olmuş :züü:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Sanırsam Samsung, S4'ün kernel kodlarını vermiş

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
.caner.

.caner.

Üye

Askıda diyor. Yüzlerce ülke var askıda bekleyen, gelir bize.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, uguro ve suskunderbedar3

Üst Alt