Rica ederim kardeşim hayırlı geceler:)
suskunderbedar3 Üye Nextman' Alıntı: Rica ederim kardeşim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler hocam sağolasın
Nextman' Alıntı: Rica ederim kardeşim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler hocam sağolasın
Tolga3521 Üye .caner.' Alıntı: O unknown biz olamayız değil mi? Genişletmek için tıkla ... Belki bizizdir
Sciondar Üye .caner.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 1 gün fark var neredeyse Ortam sunucusu ne birde
.caner. Üye Sciondar' Alıntı: 1 gün fark var neredeyse Ortam sunucusu ne birde Genişletmek için tıkla ... Ben telefonu aktif olarak kullanıyorum. Ortam sunucusu ne bilmiyorum.
Sciondar' Alıntı: 1 gün fark var neredeyse Ortam sunucusu ne birde Genişletmek için tıkla ... Ben telefonu aktif olarak kullanıyorum. Ortam sunucusu ne bilmiyorum.
muratvemine Üye Ekrana dokunupta ekranin acik kalma suresinin ekran goruntusunu alin onlari paylasin asil onemli olan o dur.
Ekrana dokunupta ekranin acik kalma suresinin ekran goruntusunu alin onlari paylasin asil onemli olan o dur.