------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır alakası olmaması lazım telefon yanımda olsa resim çekecemde şarjda :D sensorü açman yeterli onunda amacı o adı üstünde.Ama denemedim belki olabilir güvenlik modelde üst seviyeye çıkıyor.:oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

x-scarface

x-scarface

Üye
Tamamdır şimdi çalıştırdım ben eli yanlış yere tutmuşum :gul:

x-scarface

x-scarface

Üye
Bence yaza kalmaz gibi geliyor.

x-scarface

x-scarface

Üye
Aynen olabilir :hmmm 5 güncellemesini de s5 le görürüz :gul:

x-scarface

x-scarface

Üye
Vermezlerse bizde zorla alırız :gul:

• Beğen
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Bendede Okey plusda izler kalıyor. Ama geçiyor sonra Acaba servise bu yuzden yollasam çerçeve degisir mi ? Çerçeve de boya kalmadı da
Okeyplus in izleri kaybolmuyor her oynanista daha belirginlesiyor.suanda s4 mini s3 mini almis arkadaslarimin telefonundada var.

• Beğen
laz6116

laz6116

Üye
Okey plus bende oynuyorum. Ama bu dediğiniz sıkıntı yok bende. S4 kullanicisiyim.

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG ve .caner.
ANIL

ANIL

Admin
4.4 güncellemesini en geç sene başında alırız diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, .caner. ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ocak sonu alırız en gec :ehe
Senin hayal gücüne bayılıyorum :D Adamlar twitter'da yazdılar geçenlerde 5 sn durabildi mesaj tepkiler anında geldi ve mesajı sildiler :D onu gördükten sonra bu günceleme işine güven olmaz :D.5-6 ay ertelenebilir yazıyordu :oke:

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Senin hayal gücüne bayılıyorum :D Adamlar twitter'da yazdılar geçenlerde 5 sn durabildi mesaj tepkiler anında geldi ve mesajı sildiler :D onu gördükten sonra bu günceleme işine güven olmaz :D.5-6 ay ertelenebilir yazıyordu :oke:
Hadi ya :züü:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Eray1910

Üye

Arkadaşlar buyrun şarj süresi soranlara. 2 kez şarja takma gözüküyor sadece 20 mb lık bir apk vardı onu atmak için bilgisayara taktım hemen geri çektim, lite sürümü indirmişim 2. de de pro olarak attım :) tabi oyun oynamadan gittiği nokta bu :) Ekran full parlaklıkta, 3g de, güç tasarrufu açık değil.

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Okey plus bende oynuyorum. Ama bu dediğiniz sıkıntı yok bende. S4 kullanicisiyim.
Oyunu ana menude buyuk plus yazan ekran parlakligi sonda uzun sure 7-8 saat acik birakin cikacaktir bir arkadasima telefon almanyadan geldi sadece onun telefonda iz yok belkide uzun sure oynamadigi icindir ornek resimde koyabilirim isterseniz

Üst Alt