Yaza mı ?yok evet söylenti olduğu çıktı ortaya çünkü adam note 3'e direk 1-2 ay sonra 4.4 kit kat vercek bizde anca yaza alırız gibi geliyor bana.

Note 3 ile aynı zamanda alabiliriz bence.Bence yaza kalmaz gibi geliyor.
Zor s3 gibi oluruz s5 çıkınca 5.0 vermezler belki. 5.1 falan verirler gibime geliyor.Aynen olabilir5 güncellemesini de s5 le görürüz
![]()
AynenVermezlerse bizde zorla alırız![]()

Okeyplus in izleri kaybolmuyor her oynanista daha belirginlesiyor.suanda s4 mini s3 mini almis arkadaslarimin telefonundada var.Bendede Okey plusda izler kalıyor. Ama geçiyor sonra Acaba servise bu yuzden yollasam çerçeve degisir mi ? Çerçeve de boya kalmadı da
İlginç.Okeyplus in izleri kaybolmuyor her oynanista daha belirginlesiyor.suanda s4 mini s3 mini almis arkadaslarimin telefonundada var.
Ben yaza diyorum mayıs haziran gibi4.4 güncellemesini en geç sene başında alırız diye düşünüyorum.

Ben yaza diyorum mayıs haziran gibi![]()

Ocak sonu alırız en gecAslında dediğin gibi olabilir abi. İlk olarak Note 3 için verirler biz bekleriz 1 ay filan![]()

Senin hayal gücüne bayılıyorumOcak sonu alırız en gec![]()
Adamlar twitter'da yazdılar geçenlerde 5 sn durabildi mesaj tepkiler anında geldi ve mesajı sildiler
onu gördükten sonra bu günceleme işine güven olmaz
.5-6 ay ertelenebilir yazıyordu 
Hadi yaSenin hayal gücüne bayılıyorumAdamlar twitter'da yazdılar geçenlerde 5 sn durabildi mesaj tepkiler anında geldi ve mesajı sildiler
onu gördükten sonra bu günceleme işine güven olmaz
.5-6 ay ertelenebilir yazıyordu
![]()

Oyunu ana menude buyuk plus yazan ekran parlakligi sonda uzun sure 7-8 saat acik birakin cikacaktir bir arkadasima telefon almanyadan geldi sadece onun telefonda iz yok belkide uzun sure oynamadigi icindir ornek resimde koyabilirim istersenizOkey plus bende oynuyorum. Ama bu dediğiniz sıkıntı yok bende. S4 kullanicisiyim.