Rica ederim kardeşim nedemek bilgi paylaştıkça artar yoksa Euro muydutamam simdi wipe yapip birde fabrika ayarlarina doneyim saol ustaogreniyoruz sayende
![]()

Cok iyi bir espiri değildi be abiRica ederim kardeşim nedemek bilgi paylaştıkça artar yoksa Euro muydu![]()
![]()

LA caner 500 km yol yapmış adam kafası var karşındaCok iyi bir espiri değildi be abi![]()

Tamam abi tamam vurmaLA caner 500 km yol yapmış adam kafası var karşında![]()
![]()
500 km ve hâlâ forumdasin iste bu forumu bu yüzden seviyorum
Allah sabır versin abi 
Aha canerin yüzünden lafı kaçırdım .Olur kardeşim nedemek Euro senden çaylar benden canın sağolsunoyle usta olsun orta koyde cay ismarlarsin.

Anladım. Sim kilidi gelecek deniliyor bizim cihazları etkilemez demi öyle bişey olursayok evet söylenti olduğu çıktı ortaya çünkü adam note 3'e direk 1-2 ay sonra 4.4 kit kat vercek bizde anca yaza alırız gibi geliyor bana.
Evet stock.stock değilmi rom ?
Malesef etkileyebilir benim endişem o akşam ve hafta site birçok kişi imei gitti diye konu yağmuru yapmasıAnladım. Sim kilidi gelecek deniliyor bizim cihazları etkilemez demi öyle bişey olursa

Tamamda abi lte değil ki ayrıca resmi cihaz. Türkiye ye verdiği cihaza da kilit atmaz herhaldeMalesef etkileyebilir benim endişem o akşam ve hafta site birçok kişi imei gitti diye konu yağmuru yapması
hızlı bakış için seceneği dene var orda deneme yaptınmı ?