Tolga3521
Üye
Benim sarj dan yana skıntım yok. Rahat rahat 1 gun gidiyor.Adamlar gitsin sizin için 5000 Mah batarya taksin Sonrada deyin ki Telefon çok kalın ! Bence en ideal Mah değeri olmuş.
Benim sarj dan yana skıntım yok. Rahat rahat 1 gun gidiyor.Adamlar gitsin sizin için 5000 Mah batarya taksin Sonrada deyin ki Telefon çok kalın ! Bence en ideal Mah değeri olmuş.
Katılıyorum. Ios7'yi daha ne kadar geliştirirler belli değilİphone 5'e geçmeyi düşünenler. Tablette ios kullanıyorum. İos 7 den sonra bence geçmeyi 2 defa değil 10 defa düşünün derim.
Abi aynı sorun arkadaslarimda da varEnteresanyanliz başınıza gelen soft screen hatasina azda olsa benzer ve bircok ekran türlerindede oluyor bilginize
Arkadaslar telefonunu satip baska bir telefon almayi dusunenler icin faydali olabilecek bir bilgi paylasmak istiyorum s3 ve s4 te yazdiklarimi yapmak mumkun digerlerinde denemedik bende s4 vardi ve telefonu degistirmeye karar verdim degistirmek ismememin sebebi okey plus u cok oynadim ekranda uzun sure sabit durunca tas istaka ve diger butun izlerin ekranda ciktigini gordum ve servise verdim ekran ve cam degisti ve sifir takildi tekrar olacakmi diye sordugumda hayir dediler oyunu kurdum 1 hafta olmadi yine iz cikti bende telefondan sogudum ve satmaya karar verdim ikinci el 1300 1400 ediyor bense 2000 tlye ilk ciktigi hafta almistim sonra ogrendigime gore 1 yil icinde 4 kez serviste parca degisimi olursa urun degisimi yada para iadesi hakkiniz doguyor bende okey plusu kurup sarj takili olarak okeyi ana menude acik birakip 8 saatte tekrar iz cikardim toplam 11 mb. Inernet harciyor ve yine serviste degisti aldim yine aynisi 4 kez doldu ve en son servise gittiginde beni aradilar para iadesi istedim yuzde 18 kdv cikinca 1640 lira geri veriliyor 3 ay sonra diyorlar ama 15 gun sonra para iadesi aldim bunlarla ugrasmak istemem derseniz siz bilirsiniz ama fazla bir sey yapmadim 8 er saat tel elimde kaldi o kadar bilginize...

Babana gel g2
Sait abi sizdede Hoparlörlerden çoook yüksek bir cızırtı geliyor mu?
4 kere hoparlör için yollasam+1 bende cikiyo
ustune 500 tl koyup note 3 veya 1600 e g2 alırım 
Hayır gelmedi gelmezdeBabana gel g2
Sait abi sizdede Hoparlörlerden çoook yüksek bir cızırtı geliyor mu?
.Böyle servis hayalleri kurmayın derim sadece özellikle 4.3 güncelleme sonrası 
tamam simdi wipe yapip birde fabrika ayarlarina doneyim saol ustawipe niye yapmazsınız
tabiki kardeşim mutlaka sıfırla
![]()
ogreniyoruz sayende