------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Adamlar gitsin sizin için 5000 Mah batarya taksin Sonrada deyin ki Telefon çok kalın ! Bence en ideal Mah değeri olmuş.
Benim sarj dan yana skıntım yok. Rahat rahat 1 gun gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullandığımız cihazı bizler seçiyoruz firma yada kuruluş her kim olursa olsun zorla cihaz vermiyorlar kaldıki bu işin servisi var garantisi var.Konuda uygunsuz konuşmayın

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, eroskop100 ve .caner.
baby_face_

baby_face_

Üye
İphone 5'e geçmeyi düşünenler. Tablette ios kullanıyorum. İos 7 den sonra bence geçmeyi 2 defa değil 10 defa düşünün derim.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
Tolga3521

Tolga3521

Üye
İphone 5'e geçmeyi düşünenler. Tablette ios kullanıyorum. İos 7 den sonra bence geçmeyi 2 defa değil 10 defa düşünün derim.
Katılıyorum. Ios7'yi daha ne kadar geliştirirler belli değil

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Arkadaslar telefonunu satip baska bir telefon almayi dusunenler icin faydali olabilecek bir bilgi paylasmak istiyorum s3 ve s4 te yazdiklarimi yapmak mumkun digerlerinde denemedik bende s4 vardi ve telefonu degistirmeye karar verdim degistirmek ismememin sebebi okey plus u cok oynadim ekranda uzun sure sabit durunca tas istaka ve diger butun izlerin ekranda ciktigini gordum ve servise verdim ekran ve cam degisti ve sifir takildi tekrar olacakmi diye sordugumda hayir dediler oyunu kurdum 1 hafta olmadi yine iz cikti bende telefondan sogudum ve satmaya karar verdim ikinci el 1300 1400 ediyor bense 2000 tlye ilk ciktigi hafta almistim sonra ogrendigime gore 1 yil icinde 4 kez serviste parca degisimi olursa urun degisimi yada para iadesi hakkiniz doguyor bende okey plusu kurup sarj takili olarak okeyi ana menude acik birakip 8 saatte tekrar iz cikardim toplam 11 mb. Inernet harciyor ve yine serviste degisti aldim yine aynisi 4 kez doldu ve en son servise gittiginde beni aradilar para iadesi istedim yuzde 18 kdv cikinca 1640 lira geri veriliyor 3 ay sonra diyorlar ama 15 gun sonra para iadesi aldim bunlarla ugrasmak istemem derseniz siz bilirsiniz ama fazla bir sey yapmadim 8 er saat tel elimde kaldi o kadar bilginize...

Son düzenleme:
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enteresan :) yanliz başınıza gelen soft screen hatasina azda olsa benzer ve bircok ekran türlerindede oluyor bilginize

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG, baby_face_ ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Enteresan :) yanliz başınıza gelen soft screen hatasina azda olsa benzer ve bircok ekran türlerindede oluyor bilginize
Abi aynı sorun arkadaslarimda da var
Oyunu kapatınca ve telefonu kapatın ca geçiyor

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
.caner.

.caner.

Üye
Arkadaslar telefonunu satip baska bir telefon almayi dusunenler icin faydali olabilecek bir bilgi paylasmak istiyorum s3 ve s4 te yazdiklarimi yapmak mumkun digerlerinde denemedik bende s4 vardi ve telefonu degistirmeye karar verdim degistirmek ismememin sebebi okey plus u cok oynadim ekranda uzun sure sabit durunca tas istaka ve diger butun izlerin ekranda ciktigini gordum ve servise verdim ekran ve cam degisti ve sifir takildi tekrar olacakmi diye sordugumda hayir dediler oyunu kurdum 1 hafta olmadi yine iz cikti bende telefondan sogudum ve satmaya karar verdim ikinci el 1300 1400 ediyor bense 2000 tlye ilk ciktigi hafta almistim sonra ogrendigime gore 1 yil icinde 4 kez serviste parca degisimi olursa urun degisimi yada para iadesi hakkiniz doguyor bende okey plusu kurup sarj takili olarak okeyi ana menude acik birakip 8 saatte tekrar iz cikardim toplam 11 mb. Inernet harciyor ve yine serviste degisti aldim yine aynisi 4 kez doldu ve en son servise gittiginde beni aradilar para iadesi istedim yuzde 18 kdv cikinca 1640 lira geri veriliyor 3 ay sonra diyorlar ama 15 gun sonra para iadesi aldim bunlarla ugrasmak istemem derseniz siz bilirsiniz ama fazla bir sey yapmadim 8 er saat tel elimde kaldi o kadar bilginize...

Babana gel g2 :ehe

Sait abi sizdede Hoparlörlerden çoook yüksek bir cızırtı geliyor mu?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Babana gel g2 :ehe

Sait abi sizdede Hoparlörlerden çoook yüksek bir cızırtı geliyor mu?
Hayır gelmedi gelmezde :D.Böyle servis hayalleri kurmayın derim sadece özellikle 4.3 güncelleme sonrası :oke:

.caner.

.caner.

Üye
Neden abi :D Telefon uçacak mı ? Eger öyleyse yollamam garantiye :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır root ve bazı işlemlerin takibi servis açısından dahada kolay hale gelcekte ondan :oke:

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
slm said usta benim i9505 i flasladim 4.3 e yukseldi kies 3 de goruyor ama knox ve samsung wallet bir turlu aktif hala gelmiyor sebebi ne olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendi güncellemesi ile yapsaydın keşke.Neyse cihazı sıfırlarmısın bir denemende fayda var :oke: biz senin gibi avrupa şanslısı olamadık :D bekliyoruz henüz :)

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
yok usta i9505 lere sammobil yapmis

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynısı zaten samsungun arka bahçesi :D sammobile

eskbxl

eskbxl

Üye
kiesle yedekleyip fabrika ayarlarina gecireyim yanlis dort parcali idi dosya odinle flasladim
ama wipe factory yapmadim yapmam gerekirmiydi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ah wipe niye yapmazsınız :D tabiki kardeşim mutlaka sıfırla :oke:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.

Üst Alt