------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaslar merhaba 1 aylik cihazimin home tusu gevsedi biraz onu hissediyorum bu git gide daha kotu olurmu teknosadan alinmisti cihaz ordakilere gidip sordum tusta herhangi bir sıkıntı yok dediler ama ona ragmen bana var gibi geliyor ne yapmam lazim 1 aylik cihazida servise gondermek istemiyorum zamanla otururmu yerine yoksa dahami kotu olur onerileriniz nelerdir nextman usta :)))
Bende gevşeme değilde tam tersine genişleme var :ehe Takinti yapma birsey olmaz.

• Beğen
Tepkiler: yaso57

yaso57

Üye
Ahahaha tamam ozaman peki o tusu kullanmami gereksemicek bi program varmi :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahahaha tamam ozaman peki o tusu kullanmami gereksemicek bi program varmi :D
Genelde cepte taşırken oluşan durumlardir.Temasta sorun yasarsan servise gondermelisin bence.

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

yaso57

Üye
Eyvallah caner kardesiiim bekliyorum iyi dersler :DNextman kardesim tusun islevinde herhangi bir sorun yok ama sadece biraz gevsedi tus bide tik diye uyuz bir ses cikartiyo ilk aldigim zaman boyle degildi yani ama dedigim gibi islevinde herhangi bir sikinti yok

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun olmaması için servise gondermeni soyledim ama sorun yoksa simdi tabiki gerek yok

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

best tiger

Üye
Slm arkadaşlar android 4.3 güncellemesi telefonumuza ne gibi değişiklikler katacak sizce

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: yaso57

rebenolawo

Üye
s4 ipsw nereden indirecez agda hatasi aliyorum sms arama hicbirsey yapamaz oldum

serkan2855

serkan2855

Üye
Telefon sarj almiyor usb ile normal baglayinca pc gormuyor ama odin modda odin pro gorüyor ne yapmam gerk
Virus yok surus modu arada bi devreye girip cikiyor kendiliginden Surum I9500XXUBMEA ne yapmam gerek bi yardim suan singapurdayim çine gidiyom telefonsuz kaldim :((

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon sarj almiyor usb ile normal baglayinca pc gormuyor ama odin modda odin pro gotuyor ne yapmam gerk
Virus yok surus modu arada bi devreye girip cikiyor kendiliginden Surum I9500XXUBMEA ne yapmam gerek bi yardim suan singapurdayim çine gidiyom telefonsuz kaldim :((
Telefonunuza günceleme yapmanız gerekir ama pc ile pc görmemesi cihazda oluşan yazılımsal sıkıntılar olabilir bu bahsettiklerim tahminen yaşananlardır.Siz cihazınızı fabrika ayarlarına döndürüp odin aracılığı ile mutlak son sürüme yükseltmelisiniz.İmzamda konu indexi ile gerekli konulara ulaşabilirsiniz.Cihaz modellerine dikkat ediniz 9505 ayrı bir model 9500 ayrı bir model ikisininde yazılımı birbirine uymaz ve asla yüklenemez.Fabrika ayarlarına alacağınız için tüm verileriniz silinir ekstra hafıza kartı varsa o bölüm hariç tabi.

serkan2855

serkan2855

Üye
Aynen anlatiklarini 3 gundur deniyorum ama elimde suan sadece UBMEA dosyasi var ust surumleri indirip kurarsam olurmu birde ben duz mantik olarak ilk surumu yani farika cikis surumune donsem sikinti olurmu sonucta versiyon dusurme gibi bise olacak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen anlatiklarini 3 gundur deniyorum ama elimde suan sadece UBMEA dosyasi var ust surumleri indirip kurarsam olurmu birde ben duz mantik olarak ilk surumu yani farika cikis surumune donsem sikinti olurmu sonucta versiyon dusurme gibi bise olacak
Çok sık kullanılmasını tavsiye etmediğim factory rom var bu konu ancak cihaz sıfırlansada eğer toparlanmıyorsa mutlaka yüklenmeli ve sonrasında güncelleme yapılmalı siz seyahat halinde iseniz ilk fırsatta bu yüklemeyi yapıp deneyiniz bu cihaz sıfırlama yöntemlerinden biridir.

serkan2855

serkan2855

Üye
Çok sık kullanılmasını tavsiye etmediğim factory rom var bu konu ancak cihaz sıfırlansada eğer toparlanmıyorsa mutlaka yüklenmeli ve sonrasında güncelleme yapılmalı siz seyahat halinde iseniz ilk fırsatta bu yüklemeyi yapıp deneyiniz bu cihaz sıfırlama yöntemlerinden biridir.
Tmm denicem umarim olur ilgin icin ayrica tesekkur ederim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tmm denicem umarim olur ilgin icin ayrica tesekkur ederim
Rica ederim anlatılanları harfiyen yapınız.Unutmayın mutlaka almanız gereken dosyalarınızı ekstra hafiza kartına atınız cihaz dahili ve depo olarak sıfırlanacaktır. ! ! !

serkan2855

serkan2855

Üye
Boyut cok yuksek artik çine varinca yapcaz 2 gun sonra orda olucam umarim olur ilgine minnettarim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
serkan2855

serkan2855

Üye
Rica ederim görevimiz bu sanırım gemide seyahat ediyorsunuz.Hayırlı yolculuklar :) :maxicep:
Aynen öyle almanyadan ciktik singapura ugradik cine gidiyoz 1 aydir yoldayim bu tel bana kafayi yedirtti :) yapmadigim deneme kalmadi bugunde recovery modda % 61 e kadar sarj oldu simdide 33 kaldi umarim cinde duzelir yoksa ordan alcam bi çin s4 :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

ArresT_tr

Üye
Bir sıkıntım var telefon ile alakalı.. MG9 sürümü yüklü. kamera açılırken siyah ekran şeklinde donma yapıyor. ara ara kendi kendine resetliyor bunların sebebi ne olabilir? sizde bunu yaşıyor musunuz ?

Üst Alt