------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
hayır media markt beylikdüzü'nden

yaso57

Üye
Arkadaslar s4 lere guncelleme nezaman gelicek 4.3.2

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Arkadaşlar benim telde wipe cache partition yapılmıyor sadece wipe data oluyor sizde de öyle mi genel bi sorun mu XXUBMG9cevap veren yokmu

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
sorun bende o zaman, bi samsung servisine yollamam lazım

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
neden ki

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
inşallah, dün telefon 2 kere dondu bugün bir daha wipe cache yapmayı denicem olmazsa servise postalıycam

.caner.

.caner.

Üye
Nerde dondu ? Atıyorum Rr3 de dondu, O 1.2.x sürümünün uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Menüde dondu diyelim Touchwiz zaten sorunlu ve stabil değil. Normal şeyler bunlar, güncellemeler ile düzelir :oke:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Nerde dondu ? Atıyorum Rr3 de dondu, O 1.2.x sürümünün uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Menüde dondu diyelim Touchwiz zaten sorunlu ve stabil değil. Normal şeyler bunlar, güncellemeler ile düzelir :oke:
Tapatalk da iken donmustu bi kere diğerini hatirlamiyorum ama hale wipe cache partition seçeneğini yapamıyorum hata veriyor

• Beğen
Tepkiler: .caner.
laz6116

laz6116

Üye
Zip dosyalarını acmak icin onere bileceginiz program var mi?

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_, .caner. ve laz6116
laz6116

laz6116

Üye
Cok Teşekkürler dostum. Gercektende guzel.

minkara

minkara

Üye
Beyler oncelikle merhabalar... telefonu cok dusuren biri oldugum icin teknosadan kasko yaptirdim... bildiginiz gibi root isleminin garanti disi birakma olayi vartelefona root atsam kasko gecersiz olur mu acaba...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler oncelikle merhabalar... telefonu cok dusuren biri oldugum icin teknosadan kasko yaptirdim... bildiginiz gibi root isleminin garanti disi birakma olayi vartelefona root atsam kasko gecersiz olur mu acaba...
Şoyle izah edeyim siz kaskoya hasar oldugunda gondereceginiz icin donanim hasarlarinda root varmı yokmu bakilmaz genelde boyledir.Ancak normalde cihaz çalışırken gonderecekseniz root'lu gondermeyiniz.Garanti için sıkıntı yaşanır

• Beğen
Tepkiler: yaso57

yaso57

Üye
Arkadaslar merhaba 1 aylik cihazimin home tusu gevsedi biraz onu hissediyorum bu git gide daha kotu olurmu teknosadan alinmisti cihaz ordakilere gidip sordum tusta herhangi bir sıkıntı yok dediler ama ona ragmen bana var gibi geliyor ne yapmam lazim 1 aylik cihazida servise gondermek istemiyorum zamanla otururmu yerine yoksa dahami kotu olur onerileriniz nelerdir nextman usta :)))

Üst Alt