Arkadaslar s4 lere guncelleme nezaman gelicek 4.3.2
Arkadaşlar benim telde wipe cache partition yapılmıyor sadece wipe data oluyor sizde de öyle mi genel bi sorun mu XXUBMG9cevap veren yokmu
sorun bende o zaman, bi samsung servisine yollamam lazım
neden ki
Tapatalk da iken donmustu bi kere diğerini hatirlamiyorum ama hale wipe cache partition seçeneğini yapamıyorum hata veriyorNerde dondu ? Atıyorum Rr3 de dondu, O 1.2.x sürümünün uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Menüde dondu diyelim Touchwiz zaten sorunlu ve stabil değil. Normal şeyler bunlar, güncellemeler ile düzelir![]()
Güncelleme bekle hemen servise verme.Tapatalk da iken donmustu bi kere diğerini hatirlamiyorum ama hale wipe cache partition seçeneğini yapamıyorum hata veriyor
Zarchiver vazgeçilmez imdir google playde arattir işini görecektirZip dosyalarını acmak icin onere bileceginiz program var mi?
Önemli değil, kolay gelsinCok Teşekkürler dostum. Gercektende guzel.
Şoyle izah edeyim siz kaskoya hasar oldugunda gondereceginiz icin donanim hasarlarinda root varmı yokmu bakilmaz genelde boyledir.Ancak normalde cihaz çalışırken gonderecekseniz root'lu gondermeyiniz.Garanti için sıkıntı yaşanırBeyler oncelikle merhabalar... telefonu cok dusuren biri oldugum icin teknosadan kasko yaptirdim... bildiginiz gibi root isleminin garanti disi birakma olayi vartelefona root atsam kasko gecersiz olur mu acaba...
))