Bende bulamadım 18 tl hediye veriyor.Samsung hub da hediye kuponu var bunun kodu nerde olabilir kutusunda falan mı yazar bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim ben dikkat etmedim
Ben calistiramadim acilip atıyor.sygic kullanırken internet lazım mı ?
sygic kullanırken internet lazım mı ?
peki internet yokken araçtaki navigasyon aleti gibi kullanabilir miyim telefonumu ?Internet açık olursa yer tespiti daha hızlı ve doğru olur
peki internet yokken araçtaki navigasyon aleti gibi kullanabilir miyim telefonumu ?
tamam teşekkürler lazım olan bilgileri aldımSorun şu ki çalışsa bile çevirimiçi arama olmadan pek verim alabileceğini sanmıyorum
tamam teşekkürler lazım olan bilgileri aldım
o toz zerrecikleri uzun vadede ekranı çizerBugün bir jelatin aldım adama yapıştıttırdım, adam nasıl yapıştırdı ise her taraf baloncuk oldu. Ben bunu ıslak mendil ile sildim birkaç tane kaldı bunları da koli bandı ile temizledim ama birkaç toz kaldı ekranı çizer mi?
Aylık jelatin değiştiriyorum.o toz zerrecikleri uzun vadede ekranı çizer
Arkdaşlar bişey sorucam boot animasyonu sizdede takılarak mı açılıyor acaba ?
Evet gördüğüm tüm s4 lerde de aynı. Samsung yazısı takılarak geliyor.

Olabilir.Valla bende benim cihazda bi sorun var heralde diyodum ama güncelleme falan derken geçer gider heralde![]()
:Aylık jelatin değiştiriyorum.
Ben gerek duymadığım için kullanmıyorum. Dediğin gibi baloncuk sorunu olabiliyor.
Samsung kodları paylasti mi? Eğer paylastiysa vay halime ne kadar geri kalmışım.Arkadaşlar Cyanogenmod iyi mi kullanan var mı aranızda ?