------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
ben s4 te tapatalktan girsemde cihazım yazmıyor nedem

bela55

bela55

Üye
Sa s4 de radyodan çalma gibi araba radyosuna baglama gibi özellik varmı veya program yardimci olursanız sevinirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sa s4 de radyodan çalma gibi araba radyosuna baglama gibi özellik varmı veya program yardimci olursanız sevinirim

Fm transmeter diyorsunuz hayır yok radyo donanımı yok çünkü cihazda :oke:.

NikolaTesla7

NikolaTesla7

Üye
Arkadaşlar, S4'ün orijinal arayüzü TouchWiz'i gelişmiş seçeneklerle düzenleme ihtimalimiz var mıdır? Örneğin ekran döndürmesini (Galaxy Mega'da olduğu gibi) aktif edebilir miyiz, 4x4 olan dizilişi 5x4 yapabilir miyiz?

Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar, S4'ün orijinal arayüzü TouchWiz'i gelişmiş seçeneklerle düzenleme ihtimalimiz var mıdır? Örneğin ekran döndürmesini (Galaxy Mega'da olduğu gibi) aktif edebilir miyiz, 4x4 olan dizilişi 5x4 yapabilir miyiz?

Bunu xda'daki çeşitli modlar ile yapmanız mümkün. Yalnız root yetkisi gerektirir.

mustafaytug

Üye
şuan gene telefon kapalı gibi gözüküyor teldenmi hattanmı nasıl öğrenebilirim acaba düzeltmedim daha.Tekrar aramaya tıklayınca ağda kayıtlı değil diye bi hata veriyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
isallah duzelır kardesim bende bılmedigim icin cıhazı pek tanıdıklara soruyorum forumda bi uygulama gelmıs ekrana napsam diye dusunuyorum yada vardıda ben farketmedid galiba

mustafaytug

Üye
Farklı bir sim karti denedin mi?
daha deneyemedim yarın türkiyeye gidecem ya telefon açıp kapatınca düzeliyor belli süre sonra tekrar başlıyor yani başka simimde yok micro :(

.caner.

.caner.

Üye
daha deneyemedim yarın türkiyeye gidecem ya telefon açıp kapatınca düzeliyor belli süre sonra tekrar başlıyor yani başka simimde yok micro :(

Banada olmuştu ama ben kendim kestim. Değiştirdim düzeldi.
İnşallah düzelir.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben rot yapmak istemiyorum suanlık 2 sene düsünmüyorum

bela55

bela55

Üye
Hıı olsa iyimis :) bilgilendirdiginiz icin teşekkür ler

- - - Eklendi - - -

ArkadasLar Bir Kac Foto War GizLemek İstiyorm Yada SifreLEmek NasıL Yapabİlirim Yardımcı oLabiLirmisnz
mobile care prg play store den temin edilebilir cok yararlı prg

- - - Eklendi

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
evet son gücellemeyide yaptım ayrıca 40 mblık ek güncellemeyide yaptım hala aynı bazen kendi kendine reset atıyor bi sorum daha olacak herkess rootdan bahsediyor root ne işe yarar kimi root yaparken imei numarasını kaybediyormuş ben tedirginim böyle konularda yardımcı olabilir misiniz ??

.caner.

.caner.

Üye
Sizce yarın gelir mi bize 4.3 ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bazı kaynaklarım 1 hafta sonrası dağıtılacak demişti tabi teyide muhtaç bir bilgi .

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
Lucky Patcher i rootsuz kullanma şansım var mı ? Şimdilik çok root a ihtiyaç duymuyorum, bir program için de atmak istemiyorum.

Üst Alt