Sa s4 de radyodan çalma gibi araba radyosuna baglama gibi özellik varmı veya program yardimci olursanız sevinirim
.Arkadaşlar, S4'ün orijinal arayüzü TouchWiz'i gelişmiş seçeneklerle düzenleme ihtimalimiz var mıdır? Örneğin ekran döndürmesini (Galaxy Mega'da olduğu gibi) aktif edebilir miyiz, 4x4 olan dizilişi 5x4 yapabilir miyiz?
şuan gene telefon kapalı gibi gözüküyor teldenmi hattanmı nasıl öğrenebilirim acaba düzeltmedim daha.
daha deneyemedim yarın türkiyeye gidecem ya telefon açıp kapatınca düzeliyor belli süre sonra tekrar başlıyor yani başka simimde yok microFarklı bir sim karti denedin mi?

daha deneyemedim yarın türkiyeye gidecem ya telefon açıp kapatınca düzeliyor belli süre sonra tekrar başlıyor yani başka simimde yok micro![]()
inşallah türkiyeye gidince yeni alacam micro simBanada olmuştu ama ben kendim kestim. Değiştirdim düzeldi.
İnşallah düzelir.
Bunu xda'daki çeşitli modlar ile yapmanız mümkün. Yalnız root yetkisi gerektirir.
bilgilendirdiginiz icin teşekkür lermobile care prg play store den temin edilebilir cok yararlı prgArkadasLar Bir Kac Foto War GizLemek İstiyorm Yada SifreLEmek NasıL Yapabİlirim Yardımcı oLabiLirmisnz
Sizce yarın gelir mi bize 4.3 ?
Lucky Patcher i rootsuz kullanma şansım var mı ? Şimdilik çok root a ihtiyaç duymuyorum, bir program için de atmak istemiyorum.