------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Az önce bakayım güncelleme varmı diye düşünüyordum önce bir maxi yapayım dedim aa bir baktım güncelleme gelmiş :) bu güncelleme ne güncellemesi bir bilgisi olan varmı

- - - Eklendi - - -

Yaptığınız güncelleme sürüm değişikliği için değil anaband ve modem vs gibi update pcyi örnek verecek olursak service pack gibi düşünün iyileştirmeler ve cihaz stabiltesi artışı için :oke:

Hım iyi o zaman internet biraz ağır gibi geliyordu ve kendi tarayıcısında aşağı doğru inerken birden yukarı çıkıyordu özellikle maxicep kullanırken

ANIL

ANIL

Admin
Kısaca Google tarafından değil Samsung tarafından verilen bir güncelleme. Benim için önemli olan budur cihaz stabil olduktan sonra sürüm atlaması pek önemli değil. Zaten 4.3 ve 5.0 alıcaz :ehe

sawbaba54

sawbaba54

Üye

Yaptığınız güncelleme sürüm değişikliği için değil anaband ve modem vs gibi update pcyi örnek verecek olursak service pack gibi düşünün iyileştirmeler ve cihaz stabiltesi artışı için :oke:

Eyvallah sağolasın güzel olmuş sd karta uygulama tasiyabiliyorsunuz :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
Kies üzerinden sorunsuz şekilde güncelleme tamamlandı :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Beylet birsey sorcam playstorede parali olan uygulamayi bedavaya baska siteden indirdim telefonda hic bir sorumluluk almayiz dedi artik telefonun guvencwsi gittimi ?

Garanti kapsamından çıkmaz ama bilinmedik siteler zarar verebilir

eroskop100

eroskop100

Üye
4.3 note 2 lere gelmiş sanırım bir kaç kişi yazmış

lyon_69

lyon_69

Üye
Yeni aldım çok memnun kaldım bi aydır inceliyordum verdigim paraay değdi kısacası :)

- - - Eklendi - - -

4.3 sürümü ne zaman çıakr bilgisi olan var mıdır ?

oleytoo

oleytoo

Üye
Bana daha güncelleme gelmedi.Degisen bir sey var mı gözle görülür performans artışı falan oldu mu ?

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Bana daha güncelleme gelmedi.Degisen bir sey var mı gözle görülür performans artışı falan oldu mu ?

eskiden hafıza kartına taşıma yoktu uygulamalar için yenu güncelleme ile var pil sanırım biraz daha uzadı gibime geldi kontrol paneline akıllı duraklatma eklenmiş bide akıllı sayfa kaydırma da gözü n sağda ya da solda ise kutu çıkıyor ortalaman için benim gözlemlediklerim bunlar unutmadan ram de cok az bir düşüklük var yani kullanım bakımından

.caner.

.caner.

Üye
XXUBMA ya yeni güncelledi :) birde onceden sistem belleği 8,9 olarak gozukuyordu şimdi ise 16 Gb :hmmm

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Benim telefonfa guncellendi panamaya da geldi guncelleme sira temiz bir format da :D

laz6116

laz6116

Üye
Odinle yukleyebilmem icin guncellemeyi nerden indire bilirim?

cemozt4

Üye
Arkadaşlar Telefonu Güncelledim Sanırım Biraz Daha Hızlandı Telefon Ayrıca Dikkatimi Çeken RAM baya bi Düştü Boşta İken 1.20 1.30 civarında olan RAM şuan Aynı Kullanımda 0,90-1.00 civarı Kamera Menu Uygulamada Herhangibir Fark Yok Akıllı Duraklatma var bide Bataryanın Yüzdelik Düşüşü Çok İnandırıcı Değil Ama Aynı Kullanımda Sanırım Biraz Daha Azaldı (Daha Fazla Gidiyor Bataryası)

laz6116

laz6116

Üye
Odin ile guncelleme yaparken wipe islemleri yapilmasi gereklimi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: laz6116

Üst Alt