------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

bheart05

Üye

Evet kurulumdan sonrada yapınız henuz superscript yok olduğunda romdan önce onunlada yaparsınız.bazen diğer romlardan kalıntı olabiliyor ve sıkıntı çıkabiliyor unutmayın son kurduğunuz romdan ve kerneldan tam performans için benim şahsi görüşüm sıfırlama yapmaktır :oke:

ya note 2 de falan rom cleaner diye birşey vardı cwmden kurup yani windowstaki gibi c diskini hepsini siliyordu ole bir sey varmı s4te

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya note 2 de falan rom cleaner diye birşey vardı cwmden kurup yani windowstaki gibi c diskini hepsini siliyordu ole bir sey varmı s4te

Philz Touch recovery'de install new rom var aynı işi görüyor GalaxyS2 de olduğu gibi superwipe script yazan olmadı daha çünkü aynı işi gören işlevler zaten recovery uygulamarına eklendi artık :oke:

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Biri s4 için uygun flash player koyabilir mi kafayı yiyeceğim yoksa şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: judgedh

judgedh

Üye
Puffin browser kullanin. Mause ve oyun konsol özelliği yanı sıra muazzam hızı fark edin.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

agps1

Üye
Beylet birsey sorcam playstorede parali olan uygulamayi bedavaya baska siteden indirdim telefonda hic bir sorumluluk almayiz dedi artik telefonun guvencwsi gittimi ?

fk555897

fk555897

Üye
Beylet birsey sorcam playstorede parali olan uygulamayi bedavaya baska siteden indirdim telefonda hic bir sorumluluk almayiz dedi artik telefonun guvencwsi gittimi ?

Hayır telefonun garantisi devam ediyor ama yüklediğin uygulamadan dolayı telefonda bir sorun çıkarsa garanti kapsamına almazlar.

brhn34

brhn34

Üye
Galaxy S4 Krallığı

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
ısınma sorununa çözüm bulsak başka bir şey istemiyorum :hmmm

Seferoloji

Üye
Herkese merhabalar ^_^
Telefon bugün itibariyle geldi,
Önerebileceğiniz ;
" olmazsa olmaz " uygulama tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
MG9 geliyor arkadaşlar :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Beyler yeni güncelleme geldi hadi hayırlı olsun :))

ANIL

ANIL

Admin
Güncellemeye başladım, yavaş ilerliyor...

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar bu ne oluyor şimdi anlamadım

- - - Eklendi - - -

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aşılan sayının senin ile alakası yok yoğun olduğunda veriyor akşam üstü yada geceye doğru kies ile denemelisin :oke:

ANIL

ANIL

Admin
Aynen sadece telefon üzerinden güncelleme şansı olanlar mecbur bekleyecek arada kontrol edin gözükebilir. Ben şuan kies üzerinden güncelliyorum %20de.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Beyler ben şimdi yükledim ama bu ne güncellemesi cidden merak ediyorum hâlâ 4.2.2.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler ben şimdi yükledim ama bu ne güncellemesi cidden merak ediyorum hâlâ 4.2.2.
Yaptığınız güncelleme sürüm değişikliği için değil anaband ve modem vs gibi update pcyi örnek verecek olursak service pack gibi düşünün iyileştirmeler ve cihaz stabiltesi artışı için :oke:

Üst Alt