------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

123456hsn123456

Üye
bende alıcam ama ısınma problemi var mı

ANIL

ANIL

Admin
bende alıcam ama ısınma problemi var mı

Oyun haricinde ekstra bir ısınma yok. Oyunlarda da değişkenlik gösteriyor her oyunda abartı bir ısınma söz konusu değil. Her telefon ısınır ayrıca bu normal bir durum.

123456hsn123456

Üye

Oyun haricinde ekstra bir ısınma yok. Oyunlarda da değişkenlik gösteriyor her oyunda abartı bir ısınma söz konusu değil. Her telefon ısınır ayrıca bu normal bir durum.

peki arka kamerada bir sallanma var mı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki arka kamerada bir sallanma var mı

Evet cok kapak sokumu yapildiginda oynama artiyor ancak bu bana gore bir sorun değil çünkü zaten normal montajı modul olarak boslukta duruyor.Youtube da sokulme videosu var dikkatle izlerseniz gorursunuz

tomy1925

tomy1925

Üye
Caner kardeşim ayarlara girip uygulama yöneticisi ordanda samsung watchon uygulamasını girip veriyi sil önbelleği sil yaparsan programın açıldığını görürsün

Ferzan

Ferzan

Üye
selam arkadaşlar ben bu telefon hakkında birşey merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi acaba soru şu 8 çekirdekli işlemci ile 4 çekirdekli işlemci olan s4 arasında ne gibi farklar var?

Türe

Türe

Üye
selam arkadaşlar ben bu telefon hakkında birşey merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi acaba soru şu 8 çekirdekli işlemci ile 4 çekirdekli işlemci olan s4 arasında ne gibi farklar var?

8 cekirdekli model a-15 tabanli 4' u 1.6 ghz , a-7 tabanli 4'u 1.2 ghz olmak uzere toplam 8 cekirdektir.

4 cekirdeklo model ise Snapdragon 600 1.9 ghz di yanilmiyorsam. Ve 4 cekirdekli modelde LTE destegi bulunmakta.

ANIL

ANIL

Admin
Kardeşim A9 değil güç tasarrufu için A7 var. Diğer modelde ise Snapdragon 600 var.

ANIL

ANIL

Admin
MF5 ve MF8 güncellemelerinden sonra MF9 güncellemesi sunuldu. Güncellemenin boyutu 357 MB.

Yenilikler şöyle belirtilmiş:

• Voice – HD Voice enhancements.
  • Audio – Audio clipping when using headphones at higher levels has been addressed.
  • Application Storage – Enables market application installation onto the SD card.
  • Wallpaper modifications – One wallpaper was removed and 2 new wallpapers were added..
  • Messaging Known Issue – Unfortunately Messaging has Stopped error has been resolved

[video=youtube;3uh1Cnei-Wc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3uh1Cnei-Wc#t=115s[/video]

• Beğen
Tepkiler: Nextman
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ee hani bize :p

oleytoo

oleytoo

Üye
MF5 gelmedi daha MF9'u açıklıyolar... Benim sürüm I9500XXUBMEA hala

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
ANIL

ANIL

Admin
9500 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Sürüm numarası I9500XXUBMG1. Güncelleme 30MB boyutunda. Güncelleme Rusya, Hindistan, Bangladeş ve Sri Lanka için indirilebilir durumda. Anlaşılan biz hep geriden gelicez ama olsun destek iyi sağlanıyor. Bizim için yeni olan güncellemenin gelmesi an meselesi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
eroskop100

eroskop100

Üye
Önceden de sormuştum evde internet bozulduğu için kiesten güncelleme yapmaya yeni fırsatım oldu fakat burada da son çıkan üretici yazılımıdır diyor ama yazılım hala mdk

cardanadam

cardanadam

Üye
Nextman usta senden bir ricam bulunabilirmiyim s4 için yapılmış romlar ve kerneller paylaşabilirsiniz

eskbxl

eskbxl

Üye
sonunda bugun galaxy s4 um geldi yarin nasipse root isine girecegim :)

Üst Alt