------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

laz6116

laz6116

Üye

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu google playde ülkeyi nereden değiştiriyorduk sabahtan beri araştırmadığım yer kalmadı bir türlü değiştiremedim. biliyorsunuz TÜRKİYEyi seçtiğimizde bazı uygulamaları mağazada göstermiyor. şimdiden teşekkürler iyi forumlar. (:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ust konu olmus :ehe

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu arada TÜRKİYEden aldığım galaxy s4 ü yurt dışında kullanabilirmiyim herhangi bir sorun çıkar mı kapanma gibi vs. bu sorunun cevabına çok ihtiyacım var bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada TÜRKİYEden aldığım galaxy s4 ü yurt dışında kullanabilirmiyim herhangi bir sorun çıkar mı kapanma gibi vs. bu sorunun cevabına çok ihtiyacım var bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Sorunsuz kullanabilirsiniz. Kayıtlı cihaz sonuçta

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Gelmedi gitti guncelleme

canazoe

Üye
Normal rehberimde görünmeyen numaralar, sms atmak için numara seçerken ne kadar isim varsa( mail adresi, skype ismi vs) getiriyor. Bunu nasıl engelleyebilirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal rehberimde görünmeyen numaralar, sms atmak için numara seçerken ne kadar isim varsa( mail adresi, skype ismi vs) getiriyor. Bunu nasıl engelleyebilirim.

Rehber/Ayarlar/görüntülenecek kişiler

bu ayar ile kimlerin görüntülenmesini istiyorsanız görebilirsiniz.

canazoe

Üye
Bir de yazdığım sms mesajlarını anlamadığım şekilde multimedya mesaja dönüştürüyor...Yazdığım mesaj tamamen ingilizce karakterli ve kısa olmasına rağmen neden böyle bir şey yapıyor anlamıyorum...

- - - Eklendi - - -

Rehber/Ayarlar/görüntülenecek kişiler

bu ayar ile kimlerin görüntülenmesini istiyorsanız görebilirsiniz.

Ya bu dediğini yaptım sevgili nextman, zaten normal arama yaptığım rehber kısmında çalışıyor ama sms gönderme seçeneğine girdiğimde oraya gelen rehber sanırım farklı...Arama yaparken bu ayarı zaten yaptım ama sms gönderirken acaba farklı bir durum mu sz konusu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır ben mesaj atmak için şu an denedim sadece rehberden seçtiklerimi gösteriyor.Mail vs gözükmüyor.

canazoe

Üye
Bir tuhaflık var ama anlayamadım :( Şimdi yeniden denedim aynı durum devam ediyor... Dediğin gibi görüntülenecek kişilerden exchange bağladım, ama sms atarken gruplar kısmına girdiğimde skype grubunu vs görüyorum...Onun nasıl geldiğini anlamadım, muhtemelen de oradan geliyor bu benim istemediğim adresler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir tuhaflık var ama anlayamadım :( Şimdi yeniden denedim aynı durum devam ediyor... Dediğin gibi görüntülenecek kişilerden exchange bağladım, ama sms atarken gruplar kısmına girdiğimde skype grubunu vs görüyorum...Onun nasıl geldiğini anlamadım, muhtemelen de oradan geliyor bu benim istemediğim adresler

Bence sen rehberine onları dahil ettiğin için olabilir.Ben ilk başta rehberimi bu uygulamalarla senkronizasyonunu kapatıyorum sende istersen hesaplardan kapat.Zaten Ülkemiz biz bu uygulamalardan anca wifi aracılığı ile kullanım yapıyoruz,uygulamalardada zaten kişiler kayıtlı :oke:

canazoe

Üye

Bence sen rehberine onları dahil ettiğin için olabilir.Ben ilk başta rehberimi bu uygulamalarla senkronizasyonunu kapatıyorum sende istersen hesaplardan kapat.Zaten Ülkemiz biz bu uygulamalardan anca wifi aracılığı ile kullanım yapıyoruz,uygulamalardada zaten kişiler kayıtlı :oke:
Cahilliğime ver lütfen... Uygulamalar ile senkronizasyonu nereden iptal edebilirim...;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cahilliğime ver lütfen... Uygulamalar ile senkronizasyonu nereden iptal edebilirim...;)

Estağfurullah :) Ayarlar/Hesaplar içine girin orda senkronizasyonu kapatmak istediğiniz hesaba tıklayın sonra tekrar tıklayın ve sağ köşedeki işareti kaldırın

umutttt16

umutttt16

Üye
S.A arkadaşlar S4 aldım 3 günce önce VatanBilgisayardan Hattı dün kırdırdım taktım habire şebeke gidip gidip gelıyo napmam lazım geri iade mi etsem :S:S

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S.A arkadaşlar S4 aldım 3 günce önce VatanBilgisayardan Hattı dün kırdırdım taktım habire şebeke gidip gidip gelıyo napmam lazım geri iade mi etsem :S:S

Sim kartınızı kestirdiniz mi ?

Bu arada beklenen güncelleme geldi aksama wifiden kontrol edebilirsiniz.

Gelen guncelleme bilgileri

I9500XXUBMEA :oke:

• Beğen
Tepkiler: sirkabus ve ANIL
umutttt16

umutttt16

Üye
kesdirdim hattı kardesım

Üst Alt