laz6116
Üye
Nasil yapacagimi tam olarak biri anlatabilirmi rica etsem
Desk sms uygulamasina gir. Suan tam olarak hatirimda yok ama senkronizasyon ayarlarindan mail bildirimini kaldir.
Nasil yapacagimi tam olarak biri anlatabilirmi rica etsem
Bu arada TÜRKİYEden aldığım galaxy s4 ü yurt dışında kullanabilirmiyim herhangi bir sorun çıkar mı kapanma gibi vs. bu sorunun cevabına çok ihtiyacım var bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
eyvallah cevabın için çok teşekkür ederim.
Sorunsuz kullanabilirsiniz. Kayıtlı cihaz sonuçta
eyvallah cevabın için çok teşekkür ederim.
Normal rehberimde görünmeyen numaralar, sms atmak için numara seçerken ne kadar isim varsa( mail adresi, skype ismi vs) getiriyor. Bunu nasıl engelleyebilirim.
Rehber/Ayarlar/görüntülenecek kişiler
bu ayar ile kimlerin görüntülenmesini istiyorsanız görebilirsiniz.
Şimdi yeniden denedim aynı durum devam ediyor... Dediğin gibi görüntülenecek kişilerden exchange bağladım, ama sms atarken gruplar kısmına girdiğimde skype grubunu vs görüyorum...Onun nasıl geldiğini anlamadım, muhtemelen de oradan geliyor bu benim istemediğim adreslerBir tuhaflık var ama anlayamadımŞimdi yeniden denedim aynı durum devam ediyor... Dediğin gibi görüntülenecek kişilerden exchange bağladım, ama sms atarken gruplar kısmına girdiğimde skype grubunu vs görüyorum...Onun nasıl geldiğini anlamadım, muhtemelen de oradan geliyor bu benim istemediğim adresler

Cahilliğime ver lütfen... Uygulamalar ile senkronizasyonu nereden iptal edebilirim...
Bence sen rehberine onları dahil ettiğin için olabilir.Ben ilk başta rehberimi bu uygulamalarla senkronizasyonunu kapatıyorum sende istersen hesaplardan kapat.Zaten Ülkemiz biz bu uygulamalardan anca wifi aracılığı ile kullanım yapıyoruz,uygulamalardada zaten kişiler kayıtlı![]()
Cahilliğime ver lütfen... Uygulamalar ile senkronizasyonu nereden iptal edebilirim...![]()
Ayarlar/Hesaplar içine girin orda senkronizasyonu kapatmak istediğiniz hesaba tıklayın sonra tekrar tıklayın ve sağ köşedeki işareti kaldırınS.A arkadaşlar S4 aldım 3 günce önce VatanBilgisayardan Hattı dün kırdırdım taktım habire şebeke gidip gidip gelıyo napmam lazım geri iade mi etsem :S:S

kesdirdim hattı kardesım