FolderMount ile taşırken root yetkisi gerekmiyormu ?telefona güncelleme yapmadan önce şebeke gitmesin diye ne yapmak lazım ,
örn.
1-güncellemeyi kies ile yap.
2- telefona root yap şu dosyaların kopyasını al - şebeke giderse geri gelir gibi.
Yeni güncelleme geldiğinde bazı oyunlarınızda sorunlar yaşayabilirsiniz zaten güncelleme geldiğinde gereken incelemeyi yapıcam.Hem stock hemde custom rom olarak.
Yeni güncelleme geldiğinde bazı oyunlarınızda sorunlar yaşayabilirsiniz zaten güncelleme geldiğinde gereken incelemeyi yapıcam.Hem stock hemde custom rom olarak.
Arkadaşlar efs klasörünün yedeğini nasıl alabilirim cihazım rootlu i9500 . Birde arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları kapatabilecegim bir Program varmı Android Tuner İle ram bosaltiyorum ama tekrar çalışıyor programlar bunu nasıl cozebilirim?
Arkadaşlar merhaba ben bu telefondaki tuslari kullanmadan kilit acma kapama islemini yapabilirmiyim mesela telefon 5 saniye sonra kitledi kendini ben ekrana dolunumca isik yanicak ve sifremi girip acicam telefonu tuslar rahatsizlik veriyo bozulduklarini falan hissediyorum psikolik olarak sorun yani boyle bisey varsa yardim olun lutfen.
Arkadaşlar efs klasörünün yedeğini nasıl alabilirim cihazım rootlu i9500 . Birde arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları kapatabilecegim bir Program varmı Android Tuner İle ram bosaltiyorum ama tekrar çalışıyor programlar bunu nasıl cozebilirim?
beyler benim gibi telefonu servise yollayan varmı aramızda telefonu servise vereli 7 8 gün oldu hala geridönüş yapmadılar a caba başına bişeymi geldin telin endişeleniyorum
beyler benim gibi telefonu servise yollayan varmı aramızda telefonu servise vereli 7 8 gün oldu hala geridönüş yapmadılar a caba başına bişeymi geldin telin endişeleniyorum