------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha değil stabil sürüm yok

mah20094

Üye
Arkadaşlar anladığım kadarıyla hafıza karta veri yazarken sorun oluyor. Çünkü resimleri kayıt yerini telefon olarak seçtiğimde sorun olmadı sonra bu resimleri karta aktarırken yine resimler bozuldu. Önerebileceğiniz birşey var mı?

.caner.

Üye
Of of sakinan göze çöp başarmış. 2 kılcal çizik daha buldum. Normalde fark edilmiyor ama ışığa tutunca bwlli oluyor, of takımı tanıyorum ya

Hafıza Kartı bozuk değiştir

Bende de kaydettiğim fotolardan bazılarının netliği bozuluyor hd olsa bile. Bir çözümü var mı onun?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende de kaydettiğim fotolardan bazılarının netliği bozuluyor hd olsa bile. Bir çözümü var mı onun?
Hafıza kartınızda ise kartınızın yedeğini alıp pcde formatlayıp tekrar deneyiniz.

Rica ederim tavsiyem class seviyesi yüksek bir kart kullanın

Bu hafta almayı planlıyorum. Bir de şey soracağım hafıza kartı sıfırlamak için FST rom kullanın demiştiniz fakat onu bulamadım hiç bir yerde. Formatlamak da aynı işi görür mü ?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hafta almayı planlıyorum. Bir de şey soracağım hafıza kartı sıfırlamak için FST rom kullanın demiştiniz fakat onu bulamadım hiç bir yerde. Formatlamak da aynı işi görür mü ?
Görür ama factory rom açılımı.İmzamda index konularında var. 3 dosyalı rom diyede geçer ancak çok zor durumlarda kullanmanızı tavsiye ederim.Siz cihazı sadece format atınız.

Görür ama factory rom açılımı.İmzamda index konularında var. 3 dosyalı rom diyede geçer ancak çok zor durumlarda kullanmanızı tavsiye ederim.Siz cihazı sadece format atınız.

Tamam sağolun daha önce unroot yapmak için sormuştum.

Tepkiler: Nextman