ANIL
Admin
S4 şarj çabuk bitiyor
bilgilendirmen için teşekkür ederim
4 Eylül sanırım
beyler s4 için ne zaman android 4.3 güncellemesi gelir tahmini olan var mı ?
Bazi kapaklarda karşılaşılan bir sorun.Arkadaşlar S View Flipcover kapak kullanıyorum ama telefon görüşmesi sırasında karşıdaki kişi kendi sesini duyuyor. Bunun çözümü nedir ?
Beyler bebde daha yeni aldim cihazi cok hosuma gitti ama bi ozellik gormustum bu cihazda dokunmadan klavyeylevyazi yazabiliyosun boyle bisey varmi ben bulamadimda
Lutfen merak ettimValla menüde falan dokunmadan kullaanabiliyodu videosuda vardi sanirim bulursam paylasirim burda
Evet ama pek tutmadim daha geliştirilmesi gerekiyor.Su an bana göre MG9 surumu en stabil surum tabani bu surum olan sade tum custom romlar kullanilabilir.Nextman usta i9500 olan icin cyanogen mod olan cm 10.2 icin ne dusunyorsun? Deneme sansiniz oodumu acaba
Tesekurler evet bende hic tutmadim kamera calismiyor ve tel sık sık reset atiyor ayrica sensorlerin hic biri calismiyor! Batarya perfonmasi da pek tatminkar deyil
Lutfen merak ettim
Evet ama pek tutmadim daha geliştirilmesi gerekiyor.Su an bana göre MG9 surumu en stabil surum tabani bu surum olan sade tum custom romlar kullanilabilir.
Tapatalk HD ile yazılmıştır.
Tesekurler evet bende hic tutmadim kamera calismiyor ve tel sık sık reset atiyor ayrica sensorlerin hic biri calismiyor! Batarya perfonmasi da pek tatminkar deyil
Benim telin anabant sürümü MEA kies ile telefonu bagladigim zaman yeni sürüm buldu. Bu sürümde sorun var mi?
GPS Programı SYGİC S4 minde gayet güzel çalıştı teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?