ortak42
Üye
Hocam dün v4.1 çıktıLolipop guncellemsinden gecersen o roma herhangi bi modem sorunu olmuyo stabillikde cok fark yok gorsel acidan cok iyi
Hocam dün v4.1 çıktıLolipop guncellemsinden gecersen o roma herhangi bi modem sorunu olmuyo stabillikde cok fark yok gorsel acidan cok iyi
4 u deneyemedwn bi sonrasi cikiyiHocam dün v4.1 çıktı
Hocam dün v4.1 çıktı
Siz 4.1 deneyin hocam sonuçlarıda dener denemez yazın4 u deneyemedwn bi sonrasi cikiyi
v4.1 dosyası 50 mb bişey ota falan yazıyo bunu nası yüklicez anlamadım tam olarakSiz 4.1 deneyin hocam sonuçlarıda dener denemez yazın
v4.1 dosyası 50 mb bişey ota falan yazıyo bunu nası yüklicez anlamadım tam olarak
Ilk 4.0 kuracan ustune bunu aynen recoveryden flaslicanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam Ota dosyası falan mı var ki yoksa recovery den direk atacaz heralde
Hocam ben bi 1 hafta daha duracak gibiyim siz kurarsaniz gözlemleri yazarmisinizIlk 4.0 kuracan ustune bunu aynen recoveryden flaslican
Romu kurdum su an ilk skinti ikonlarin ustunde bildirim sayisi cikmiyo bi baska skinti muzik calarda ses ayarlarinda sound alivede secenekler cikmiyo normalde sabit kaliyo degistiremiyorum onu baska bi skintiya raslamadim yakin zamanda fix cikar heralde bunlari duzeltmek icin yine genel olarak gorsellik falan guzel olmus.Hocam ben bi 1 hafta daha duracak gibiyim siz kurarsaniz gözlemleri yazarmisiniz
Note 5 ikonları var mı
Normaldede oyle zaten sadece sistem uygulamalrnda degisiklik varSadece sistem uygulamaları olmuş ama güzel hayırlı olsun.
O cmnin ikon destegi var dye bunda sadece sistem uygulamalarinda degisiklik oluyo geneli kapsamiyoCm12.1 teması var hepsine uyguluyor.
eyvallah hocam onlarıda düzeltirler heralde konuşma sesi kaliteli mi?Romu kurdum su an ilk skinti ikonlarin ustunde bildirim sayisi cikmiyo bi baska skinti muzik calarda ses ayarlarinda sound alivede secenekler cikmiyo normalde sabit kaliyo degistiremiyorum onu baska bi skintiya raslamadim yakin zamanda fix cikar heralde bunlari duzeltmek icin yine genel olarak gorsellik falan guzel olmus.
Indirdigim sitede modem dosyasi var onu yukleyince sorun cozuluyoeyvallah hocam onlarıda düzeltirler heralde konuşma sesi kaliteli mi?
Efs yedegi al garanti olsun ama bn gectim herhangi bi imei sorunu yasamadimArkadaslar rusya lollipopunu kullaniyorm. Orjinal lollipop tan aurora s6 port 5.2 yi atacm da imei ucar mi ya da baska bi sorun olur mu
Hocam efs yedegi yerine komple nandroid backup yapsam yine efs ve imei yedeklenir mi acaba.Efs yedegi al garanti olsun ama bn gectim herhangi bi imei sorunu yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?