------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

eskbxl

Üye
Tesekkur ederim dostum ama bu videoda anlatilan replika telefonlar yani cakma çin mali teller icin malasef benim ki orjinal s3 .
birde bunu incelermisin

isotbin

Üye
Benim telefon 4,2,2 de takıldı kaldı günlerdir güncellemeleri denetliyorum ama bilgisayarlarda da telefonda da güncel olduğu söyleniyor millet 5,1 güncellemesinden bahsederken benim telefonu 4,3 e yükseltmeyi denemem garip geldi bunun çözümünü bilen var mı

Darısı size baylar

N9000Q Note 3 Türkiye

Tepkiler: sawbaba54 ve ANIL

Sciondar

Üye
Muhtemelen telefonun csc ülkesi farklıdır odinden orjinal lolipop yükle

ANIL

Admin
Android 5.0.1 güncellemesi Türkiye için yayınlandı arkadaşlar. Sonunda.

Tepkiler: sawbaba54 ve teknolojibaronu

ykpknl

Üye
sammobile ne zaman düşerr rom bizde panama 5.0.1 i yüklüde

ANIL

Admin
%15 2 saat var hala bekliyoruz yani

ykpknl

Üye
Rom sammbile dusunce haber verin gencler calisiyoz pek vakit yok grip kontrol etmeye

Herkesten ricam batarya perfonması ve akıcılık , donma gibi olaylar lolipopta nasıl yazarsanız herkes için iyi olur

Arkadaşlar bizler rusya romunu kurmuştuk ama bazı hataları var. Arka plandaki uygulamaları tümünü kapatınca tekrar arka planda çalışan uygulamalar çıkıyoo. Klawyede de bazen tuslara uzun basınca durduruldu hatası alıyorum. Tel nete bağlıyken yada güncelleme falan yapınca cok ısınıyoo. Türkiye güncellemesini yapan arkadaşlar varmı sizde böyle hatalar
Arkadaşlar bizler rusya romunu kurmuştuk ama bazı hataları var. Arka plandaki uygulamaları tümünü kapatınca tekrar arka planda çalışan uygulamalar çıkıyoo. Klawyede de bazen tuslara uzun basınca durduruldu hatası alıyorum. Tel nete bağlıyken yada güncelleme falan yapınca cok ısınıyoo. Türkiye güncellemesini yapan arkadaşlar varmı sizde böyle hatalar

Dostum aynen uygulamaları kapatıyorum yine 1 tane acık kalan oluyor 3-4 kere kapat dedikten sonra tamamen hepsini kapatabiliyorum.

Sammobile yüklensinde kuralim türk romunu. Saglam olsun☺ bizim olsun
Sammobile yüklensinde kuralim türk romunu. Saglam olsun☺ bizim olsun