Gencler lollipop cıkıtıgından beri hergün 2 lira koymus olsaydık köşeye sımdıye 500 lira felan olmustu onun da üstüne telefonuda satıp güzel bişe alırdık
S4 için 5.0 güncellemesi hala hazırlanıyormuş. Kesin bir tarih henüz yokmuş. Note 3 için önümüzdeki günlerde yayınlanacakmış. Kaynak Samsung olduğu için ''mış'' diyorum.
Bizi götürsünler samsunga 2 3 günde halledelim. Bütün romlar aynı. Rusya romunu türkçeye uyarliycan hepsi bu. Üzerinde oynama yapılacak. Sanki en baştan rom yapcaklar.
Sa arkadaşlar lütfen biri ilgilenirse sevinirim. S4 cihazımda aurora rom kullanıyorum memnunum ama şarjı bıraz sıkıntılı gıbı en çok beyendiğim yönü sesi baya baya artırması. Sizlerden isteğim stabil rom önerilerinizi almak xda da birçok rom gördüm ama dene dene bulmak ıstemıyorum öneride bulunursanız sevinirim stock rom sevmıyorum. Herkeze hayırlı günler.
Beni yanlış anlamayın garanti denen servis çoğu şeye kullanıcı hatası diyip geri yolluyorlar firma ismi farketmeksizin eğer telefonun kendiliğinden bi hata ise verin sizin hatanız yoksa verin bide küçük bi not düşün benim hatam yoktur yapılmazsa tüketici mahkemesine veririm gibisinden hemen yaparlar