------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Akıncı

Üye
arkadaşlar s4 ü bilgisayar olmadan nasıl root yaparız

ANIL

Admin
5.0.1 güncellemesi Kenya'ya da verildi.

Gencler lollipop cıkıtıgından beri hergün 2 lira koymus olsaydık köşeye sımdıye 500 lira felan olmustu onun da üstüne telefonuda satıp güzel bişe alırdık

Tepkiler: ykpknl

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Müşteri Hizmetlerinden aldığım bilgiye göre ekonomi den kaynaklanıyormuş

Bugun samsung apps programlarının tümüne ve kendisine güncelleme geldi, la bi bakayım lollipopda gelmıstır belki dedim malesef ^^

ANIL

Admin
S4 için 5.0 güncellemesi hala hazırlanıyormuş. Kesin bir tarih henüz yokmuş. Note 3 için önümüzdeki günlerde yayınlanacakmış. Kaynak Samsung olduğu için ''mış'' diyorum.

Bizi götürsünler samsunga 2 3 günde halledelim. Bütün romlar aynı. Rusya romunu türkçeye uyarliycan hepsi bu. Üzerinde oynama yapılacak. Sanki en baştan rom yapcaklar.

Tepkiler: B.A.R.O.N

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Arkadaşlar "over the Horizon" zil sesi internette ki 2 dakika telefon da ki 1 dakikadan az bu normal mi ? cevap verirseniz sevinirim.

Şaka maka haziranda bitti hala gelmedi bence bi kılıfına uydurup güncellemeyi bize vermicekler sizce ?

Hodor

Üye
Stok lollipop un stok kitkattan farkı yok hatta daha kötü şarj konusunda custom romlarla lollipop kullanılabilir, kitkatta öyle gerçi

Prism v15 iyi gibi ben çok rom gezdim en iyisi bu gibi ama geliştirici romu aşırı sadeleştirmiş.

Sağolasın. Bi de ekranım ameled den dolayı yanmaya başladı garanti değistirir mi?
Beni yanlış anlamayın garanti denen servis çoğu şeye kullanıcı hatası diyip geri yolluyorlar firma ismi farketmeksizin eğer telefonun kendiliğinden bi hata ise verin sizin hatanız yoksa verin bide küçük bi not düşün benim hatam yoktur yapılmazsa tüketici mahkemesine veririm gibisinden hemen yaparlar

Ben kac kez gelmicek dedim gecde olsa gelir dediler bakalım kim haklı cıkıcak Bişeyler uydurup Türkiye ye güncelleme verilmicek

uzman47

Üye
B

Bende de hiç olmadı.O

Olmaz ayni sürüm ise
Kusura bakmayin konu disi ama !Dostum benim tel s3 imei 0049 oldu.odinle stock4.3 romda attim ayrica mk1,mk6 modemde yukledim imei gelmiyor yardimci olursan makbule gececek valla denemedigim yontem kalmadi ya

eskbxl

Üye
Kusura bakmayin konu disi ama !Dostum benim tel s3 imei 0049 oldu.odinle stock4.3 romda attim ayrica mk1,mk6 modemde yukledim imei gelmiyor yardimci olursan makbule gececek valla denemedigim yontem kalmadi ya
istersen bu videodakini bir dene
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

uzman47

Üye
istersen bu videodakini bir dene
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tesekkur ederim dostum ama bu videoda anlatilan replika telefonlar yani cakma çin mali teller icin malasef benim ki orjinal s3 .

Tepkiler: eskbxl