Anil-D
Üye
peki kasasi saglammiSenin tercihin, ancak her Halûkarda internet üzerinde aktif olduğun sürece hangi telefonu alırsan al ancak günü kurtaracak performans verebilir diye düşünüyorum, ben bugun 3kez şarj etme ihtiyacı hissettim. Çünki internet fu ll çalışıyor ,
Z1 için düşünüyorsanız kasa çok sağlam ve ayrıca zarif ve şık bir telefon, s4den daha fazla karizma duruyor,peki kasasi saglammi
hafiza 16 dan yuksek yokmu hattin uzerine alirimZ1 için düşünüyorsanız kasa çok sağlam ve ayrıca zarif ve şık bir telefon, s4den daha fazla karizma duruyor,
Siz gençler oyun oynuyorsunuz bana yetiyorhafiza 16 dan yuksek yokmu hattin uzerine alirim
bende pek oyun yok suanda yok zatenSiz gençler oyun oynuyorsunuz bana yetiyor
hayirroot attıktan sonra sayaç sıfırlanıyor mu ?
Hafiza kartı ile 64 gb destekliyorhafiza 16 dan yuksek yokmu hattin uzerine alirim
normali 32 olsaydi keskeHafiza kartı ile 64 gb destekliyor
sayaç bir olarak sonsuza kadar kalır o zaman
evet ilerde bulunursa bulunur zaten 24 ay sonra isine yaramicakkisayaç bir olarak sonsuza kadar kalır o zaman
ben root atmak istiyorum ama şu zıkkım olmasaevet ilerde bulunursa bulunur zaten 24 ay sonra isine yaramicakki
kanka ne kadar ayin varben root atmak istiyorum ama şu zıkkım olmasa
16 ay daha varkanka ne kadar ayin var
benimde 14 yada 13 vardi ama ben sattim16 ay daha var
Çok doğru, genel olarak kimse telefon alırken sayaç durumu nedir dikkate almaz, telefonun sesi varmı, Bluetooth ve wifi çalışıyor mu, imei de sıkıntı varmı, önemli unsurlar bunlar, sayaç nasıl çalışır nasıl bakılır genelleme yaparsak belki % 5-10luk kesim bilebilirAkıncı sayacı boşver satmak istesen satarsin kimse anlamaz sıkıntı olmuyor tabi senin kararın ama çok istiyorsan ve ilerde telefonu satamam diye korkuyorsan unut gitsin ne telefoncular nede kullanıcılar sayaca bakar
Telefonu satmam beni idare eder. Garantalik bir durum olursa o zaman sıkıntı çıkacağı için kafam karışıkAkıncı sayacı boşver satmak istesen satarsin kimse anlamaz sıkıntı olmuyor tabi senin kararın ama çok istiyorsan ve ilerde telefonu satamam diye korkuyorsan unut gitsin ne telefoncular nede kullanıcılar sayaca bakar
Telefonu satmam beni idare eder. Garantalik bir durum olursa o zaman sıkıntı çıkacağı için kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?