Senyor Keş
Kapalı Hesap
şey garanti dışı kalacağını biliyodum da knox'a girememem beni biraz sıktı ... önerilerin için teşekkürler . . . ben zaten s4'ü rom filan flashlamak için aldım yoksa gül gibi note 3 üm vardı (sm-n900) ... sm-n900 lere pek rom bulamadığımdan s4e geri döndüm...
demek istediğim note 3 ablamda ben yeni s4 aldım eger s4ü ablama versem note 3 u geri alirim ...büyük yanlış yapmışsin hocam. Çünkü i9500e de adam akıllı rom yok
yavaş yavas denerim hepsiniHassan rom en iyisi bence. yok diyorsan stok+root takıl
yavaş yavas denerim hepsini
tesekkurler ... hepsini deniycim 1 hafta sonra insallah .tamam kolay gelsin. tavsiye ettiğim en iyi üç rom; omega rom v20,hassan rom v5,lidroid rom v2.1 gerisi foss
omega en iyisi
yeni rom varmiaynen. ama kernelinde birkaç sorun varmış galiba o sebeple hassan roma geçiyorum
yeni rom varmi
güzelde ben ozcan v2.2 kullanıyorum ama baska rom istiyom artik cikmicakmiyok maalesef. hasan romun pilu nasıldı sen kullanmıştın
hemen arkaya s5 koymuslar
Sammobile'da sistem çalışması var galiba. girilmiyor siteye
Özcan rom nasıl tavsiye eder misin birde bu rom için TWRP Recovery den yükleyin diye uyarmis CWM den yükleniyor mugüzelde ben ozcan v2.2 kullanıyorum ama baska rom istiyom artik cikmicakmi
Genelde oyle olan romlar CWM den yuklendiginde installation aborted deyip atiyor TWRP veya PhilZ touch (varsa) kullanmanizi tavsiye ederimÖzcan rom nasıl tavsiye eder misin birde bu rom için TWRP Recovery den yükleyin diye uyarmis CWM den yükleniyor mu
Özcan rom nasıl tavsiye eder misin birde bu rom için TWRP Recovery den yükleyin diye uyarmis CWM den yükleniyor mu
TWRP yi nasıl yüklerim CWM nin üzerine kuruluyor mu
Sorun olmaz iki tür.dosya.şekli var yüklemeden önce hangi şekilde yüklenecek ona dikkat ediniz.Cwm üzerinden direk Flash değilde odin olanı kur tavsiyem. Son olarak Cwm bana göre daha avantajlıTWRP yi nasıl yüklerim CWM nin üzerine kuruluyor mu
Sorun olmaz iki tür.dosya.şekli var yüklemeden önce hangi şekilde yüklenecek ona dikkat ediniz.Cwm üzerinden direk Flash değilde odin olanı kur tavsiyem. Son olarak Cwm bana göre daha avantajlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?