The Shadow
Üye
CWM yeterlinighlty var bizde. sizdeki stable ise şanslısınızyükledikten sonra beğenirsen msj at bende bi Çakayım. bu arada TWRP recovvery gerekiyor romu yüklemek ve otadan güncellemek için
Teşekkürler.CM 11 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AICP :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GApps :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben S3 kullanıcısı olduğum için diğerleri S3 ten verdiğim örneklerdi
AICP dediğin AOKP ve OmniRom birleşiminin çakması gibi gerçekten de. Stock cm daha iyi bizde ama sizde bilememnighlty var bizde. sizdeki stable ise şanslısınızyükledikten sonra beğenirsen msj at bende bi Çakayım. bu arada TWRP recovvery gerekiyor romu yüklemek ve otadan güncellemek için
Birde sizin için MIUI varmış 4.2.2 romu ama başarılı bir rom ve twrp aracılığıyla 4.4.2 stocktayken bile sorunsuzca yüklenebiliyor şu an pek popüler olmasa da linkini atayım belki ilgilenen ziyaretçiler falan vardır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AICP dediğin AOKP ve OmniRom birleşiminin çakması gibi gerçekten de. Stock cm daha iyi bizde ama sizde bilemem
Evet dedim ya hatta AOKP ve Omniromun birleşiminin çakması gibi diye cm nightlyleri daha iyi bana göre@The Shadow flashladinmi Aicpyi
Evet dedim ya hatta AOKP ve Omniromun birleşiminin çakması gibi diye cm nightlyleri daha iyi bana göreÖyle pek bir özelleştirme de yok bilinen şeyler
Paranoid fena degil sizin android developmenta biz goz atmak lazim yine deParanoid Beta ve PACman official alpha var i9500 bizim cihazlara. hangisini önerirsin bu üçü arasından? bi i9500 original android developmente gir bak hele
Paranoid fena degil sizin android developmenta biz goz atmak lazim yine de
ya hocam bu s4 nasıl bi telefon ki 2tane 64 gb hafıza kartı bozdu bende bu nasıl oluyor ki asabi kardeşim ya ya hafıza kartını yeni garantiye yolladım geldi yine aynı oldu içine ne bişey atılıyor nede siliniyor satacam bu telefonu artık samsung almakmı benden uzak olsun. :S
valla iyi olur hocam ya bi yardım et nolur vurup kırcam ya daha yeni almıştım hafıza kartını bicimlendiriyorum herşey yeniden geliyor bişey gitmiyor neden anlamadım bende bi yardımcı olsan kardeşim öyle canım sıkıldıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?